Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
laci80
tag
tessék be tekinteni [link]

-
laci80
tag
gyerekek mintha hiányozna pár kép (187-188-189)
(kár, hogy nincs hason háton fekve röhögős smajli) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laci80
tag
jelentem fent az összes kép (Esmein, NoLF mondom azösszes)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laci80
tag
most voltam a tett helyszínén ( na nem segíteni)
.... és már szinte nyoma sincs a tegnapi mulatságnak 
-
laci80
tag
valaki adjon egy címet ahová fel rakhatom a képeket (180 db kb. )
-
laci80
tag
én is hazaértem
még itthon lakom
aki nem jött az tényleg bánhatja

Whaskes : részvétem
[Szerkesztve] -
laci80
tag
én tuti megyek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
upsza -
laci80
tag
küldtem mail-t
-
laci80
tag
flekken + szavazat

-
laci80
tag
én szívesen leszek fuvaros, de csak oda

én azt hiszem tudom melyik ez a kocsma
az öregek otthona után jobra és abban utcában középtájon jobra van ez a kocsma ( ha igaz akkor régen haverom csinálta)
-
laci80
tag
fel

-
laci80
tag

-
laci80
tag
upsza
-
laci80
tag
a ''barakot'' már eltakarították, de azért van ott még pár ''brazil'' nem tartom valószínűnek, hogy gond lenne, meg asztán én ott éltem 15 évig és Kazi King kolléga is lehúzott pár évet
inkább az látom problémának, hogy kellene valmai sör pad szerű amin enni tudunk, a székeket Kazi King kolléga 8-10 db számig tudja biztosítan
de mielőt nagyon bele mennénk a részletekbe meg kellene tudni, hogy ki szavaz a bogrács és ki a pizzéria mellet
Rez-Grof kolléga pedig összesíthetné a dolgokat
ezek után pedig ha bográcsos banzai lesz akkor meg kellene tágyalni, hogy ki mit hoz mi legyen a pia és hogy hogy rakjuk össze rá a lét stb, stb......
[Szerkesztve] -
laci80
tag
Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Műkert várost.Ott van az Állatkert, és az melett, van egy kis tisztás azon pedig egy ''szinpad'' szerű építmény.Ott szokott neha rendezvény lenni (Majális) Van 220V is a zene szolgáltatáshoz (esetleg valami nomád lanpartyhoz
<-- ez csak vicc volt) azt hiszem tüzet is lehet gyújtani. Az állomás sincs messze gyalog is max 10-15 perc hátul a sineknél, de a taxi sem több mint egy ezres.A 3-as busz pedig 22:45-kor indul utoljára a központba Csongrádi utca Kiskörút utvonalon.Én a helyi illetékestől meg kérdezem, hogy csaphatunk-e ott egy ferde estét, ammenyiben a tisztelt fórumtársaknak meg felel a helyszín.

Szerk: aki vonattal vagy távolsági busszal jön az pedig a 25-ös busszal tudja legkönyeben meg közelíteni a helyszint (azt hiszem jár hétvégén is de ennek utánna kell néznem)
[Szerkesztve] -
laci80
tag
upsza

-
laci80
tag
akkor még azt kellen majd le fixálni, hogy Pizzériába megyünk vagy valami grill partyt csinálunk...
-
laci80
tag
fel, hogy sokan észervegyék

-
laci80
tag
hol vanak törzsgyökeres kecskeméti busines men emberek, eddig nagyon kevés a létszám

-
laci80
tag
szoltam a titkár nőemnek, hogy úgy terveze az említett időszakot, hogy rá érjek, azt mondta, hogy nem megoldható

kirugtam, tehát biztosan ott leszek
aXXon, ötletét támogatom, szerintem nem lenne bonyolult meg szervezni egy bográcsolást, ha a helyszint meg tudnánk találni, és költségekben sem lenne sokkal több mint ha pizzériába mennék
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, meg gondolom NoLF is meg tartotta őket , de én nem emberségből
nem adom ki azokat a képeket 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.... és már szinte nyoma sincs a tegnapi mulatságnak