- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
A nagyon komoly lesz a dolog akkor kint szunyálsz a verandán egy széken.
Vagy úgyjársz mint az egyszeri gyerek:
Hajnali 3, csöngetnek a panelba.
Anyuka álmosan nyit ajtót 3 srác áll az ajtóban.
Az egyik megkédi:
-Jó estét Janika itthon van?
-Nincs. - válaszol az anya.
-Az jó mert itt hozzuk.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
hmm micsoda jó ötlet
szerintem kellene szervezni majd phuvart, tehát aki kecskeméti és kocsija van az odafuvarozhatja az embereket. én szívesen felajánlanám pl, de most gondolok bele, hogy én akkor jövök haza keszthelyről, és nem tudom hogy mikor érek haza, du 2kor vagy este 6kor... -
laci80
tag
a ''barakot'' már eltakarították, de azért van ott még pár ''brazil'' nem tartom valószínűnek, hogy gond lenne, meg asztán én ott éltem 15 évig és Kazi King kolléga is lehúzott pár évet
inkább az látom problémának, hogy kellene valmai sör pad szerű amin enni tudunk, a székeket Kazi King kolléga 8-10 db számig tudja biztosítan
de mielőt nagyon bele mennénk a részletekbe meg kellene tudni, hogy ki szavaz a bogrács és ki a pizzéria mellet
Rez-Grof kolléga pedig összesíthetné a dolgokat
ezek után pedig ha bográcsos banzai lesz akkor meg kellene tágyalni, hogy ki mit hoz mi legyen a pia és hogy hogy rakjuk össze rá a lét stb, stb......
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest