- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Up!
Ma meg veszem a husit, és le is pácolom még este, olyan jó 20dkg-os szeletek lesznek.
Úgy gondoltam hogy 2/3 normális sós-borsot-fokhagymás pácot kap, 1/3 pedig egy kicsit pikánsabb csipős pácot.
-
Whaskes
senior tag
srácok, most adtam vért.
épp sört iszok és baromi jól esik
csak nemtom behajlítani a karomat..
-
Sir Pocok
őstag
Szeretném töröltetni magam a listáról mert sajnos, úgy alakult, hogy nem tudok elmenni a talira.
-
zsiga667
addikt
Most szombaton lesz ugye? Jön még valaki Pestről? Ja és a legfontosabb, mikorra kell odaérni?
-
Rez_Grof
őstag
UP!
Ma megyek intézni a husit. -
donw3ga
őstag
Elnézéseteket kérem, sajnos nem tudok részt venni a szombati KecskeMeeten
Mindekitől elnézést kérek, sajnálom
Remélem a következőre tudok menni. -
Whaskes
senior tag
márcsak 5 nap
pénteken, szombaton, vasárnap jól beálltam, most kimélem a májamat Muhahaha
Majd sorszámot húzunk hogy kifeküdjön be a sörcsap alá
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
A Nő általános leírása:
A nő abban különbözik a tranzisztortól, hogy nem három, hanem négy lába van. Tehát inkább két darab ellenáláshoz lehet hasonlítani. Panelbe ültetését nehezíti, hogy lábai nem ónozottak. A lábak végén levő bemetszések néha lakkozva vannak, a lakkozás szinőböl a processzor bonyolultságára lehet következtetni. A rikítóra lakkozott példányok általában igen egyszerűek, visítva nevetnek, és nem értik, a hajó miért úszik a vízen, hiszen vas.
Egyébkénz e bemetszések léte gyártás technológiai okokra vezethető vissza, gyakorlati hasznuk nincs. Sőt, ha szükséges a nő rögzítése, ajánlatos ezeket lecsípni, lereszelni, stb..
A nő 1 (bél)csatornás.
MOS, de ha megkérik vasal is.
Felső végén egy ütésnemálló tokban helyzkedik el a központi egység. E központi egység bonyolultsága változó, általában fordítottan arányos a formatervezés szinvonalával.
A fejlett, 3 bites processzoral és 17 bites memóriával rendelkező példányok gyengén formatervezettek, míg az egyszerűbbek (1bites processzor, 1 bit memória) igényesebb külsejűek. A nőnek két füle van, tehát szállítható. A nő képes karakterfelismerésre, különösen az ''1000 Ft'', az ''5000 Ft'' a ''10000 Ft'' és a ''20000 Ft'' karakter sorozatok felismerésére.
A nő I/O (Input/Outoput) eszközei a felső és a középső részén helyezkedik el. A felső részén az input, az alsó részén az outout eszközök. Megemlítendő hogy az alsó részen található egy igen fontos input-csatlakozó, a memória bővítő hüvely. (6,3 Jack) Ezen kívül néha a felső input eszközök outputként is működnek. Például: akkumlátorsav-túlfolyás esetén, és ezt az OF flag is jelzi. A nyaknak nevezett részben futnak az adat és cím buszo, és egyébb érdekes dolgok, például egy gégecső. Az eszközök ezen tudnak port és egyebet szívni. A nyak sajnos elég rövid, ezért ha a CPU-t másik szobában akarjuk tárolni (mert például túl randa), akkor problémáink lesznek. Ha lejjebb megyünk, akkor két potenciómétert találunk, a nőt ezzel lehet gerjesztett állapotba tekerni. A has közepén helyezkedik el az a nyílás, amin a gyártáskor a nő légmentes lezárása előtt kiszívják a levegőt. A nőt ne tároljuk függesztve, mivel gyárilag lábakra van szerkesztve, állítsuk mindig ezekre. Ha a nőt esetleg fektetve tárolnánk, a lábait akkor sem tanácsos leszerelni, mivel ez árt az esztétikai megjelenésének, és a körülményes visszaszerelés miatt nekünk kell majd reggelit készíteni.
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
kicsit pang a topic
UP!
-
Whaskes
senior tag
Kérésem volna: jövő7 csütörtök estig kéne némi pénz... egész pontosan egy 6*2500=15K. Van annyi ember hogy ide tudja adni? ha igen pls. jelentkezzen és valahogy megoldjuk hogy 7 közben elszaladgálok érte vagy oda adjátok Rez_Grofnak és úgy ő általa nekem, ahogy majd gondoljátok. Előre is köxi
-
Feedoo
tag
Hi all!
Számíthattok rám is ott leszek -
Grafiqs
őstag
Moddoltam picit az #1-et. Érdemes olvasgatni.
-
bmx powa
tag
mivel nem tudok elmenni, és egy bringás haverom ott lakik a szomszéd útcában, megnéztem a helyet. csak kívülről. ígéretesnek láccik. még1x jó bulizást, sajna nem tok menn. anyukám meglátta a terbe vett piákat, és ezt mondta: azér nézd meg az arányokat...100l sör, és 6l rostos...
ps: -
aXXon
őstag
hohohóóóó lehet, hogy jön a lakótársam is
majd szólok, hogy mi lesz
-
Whaskes
senior tag
upsz
-
laci80
tag
küldtem mail-t
-
Whaskes
senior tag
előző találkáról tudnátok majd képet adni nekem? csak kiv. vagyok mien lehetet
-
Whaskes
senior tag
válasz
7Heads Drago #300 üzenetére
hát.. ha a te izlésednek jó a kecske
... nekem mind1... de én nem kérek belőle..
-
Whaskes
senior tag
Pálinka, IT értelmező szótár:
0,1L - Demo
0,25L - Trial Verzion
0,5L - Personal edition
0,7L - Professional edition
1,0L - Network edition
1,75L - Enterprise edition
3L - Small business edition
5L - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch (Szerintem már jó néhány javításon túlestem..)
Coca-cola, Fanta, 7up.... - Trojan Viruses. -
Whaskes
senior tag
Valami kor kikötést is kéne csinálni... pl hogy 7 éven aluliak csak és csakis szülő felügyeletével fogyaszthat sört.
-
Rez_Grof
őstag
A nagyon komoly lesz a dolog akkor kint szunyálsz a verandán egy széken.
Vagy úgyjársz mint az egyszeri gyerek:
Hajnali 3, csöngetnek a panelba.
Anyuka álmosan nyit ajtót 3 srác áll az ajtóban.
Az egyik megkédi:
-Jó estét Janika itthon van?
-Nincs. - válaszol az anya.
-Az jó mert itt hozzuk.
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
válasz
7Heads Drago #300 üzenetére
üveges sör sajna nem lesz
sry. raktárról szerezhetek, de szerintem azt majd megoldom úgy hogy akkor fogjuk bevetni hogyha elfogy mind a 2 hordó sör+ az ami eredetileg a csapolón volt. tehát úgy ~220-240 lityire készüljetek fel
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Steam Deck
- Hardcore café
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest