- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Jól van na. Általában vonattal/busszal közekedek, mert fehérváron vagyok és ha megyek valahova akkor egyedül megyek.
Meg egyébként is, aki számít a PH!-n az ismer.Igaz Rezi?
És ha most nagyon gonosz lennék, beírnám az adataimhoz is a címem és letolnálak, hogy lusta vagy megnézni.
[Szerkesztve] -
Tehát változott a téma, kocsival megyek, egyenlőre úgynéz ki egyedül. Ha van valaki, aki útba esik akkor elvihetem. (Természetesen nőnemű PH!-sok előnyben
)
NoLF #90 Köszi a felajánlást, majd akkor és ott kiderül.
[Szerkesztve] -
laci80
tag
-
NoLF
veterán
up
-
Tipi
tag
Jah úgy mettöl- meddig lenne a felhajtás?
szóval hánytól hány óráig? -
Tipi
tag
Hi everybody & Rezi!
Szeretnék jelentkezni illetve részt venni a ''murin'' !?
1ébként én is gondolkodom 1 két helyen természetesen a haza jutást is számításba veszem! -
ngabor2
nagyúr
viszont hogy ne maradjak ki a jóból, kellene, hogy valahol kultúrált körülmények között tudjak aludni. valaki tudna biztosítani ezesetre helyet nekem?
-
ngabor2
nagyúr
ha valóban április 29-én lesz, akkor a lehet, hogy jönnek kategóriába jelentkeznék. a debreceni majd május 20-án lesz, tehát addig ki tudom heverni a lelki sérüléseket
-
God Vazzeg
veterán
Főjebb!
-
laci80
tag
upsza
-
NoLF
veterán
én végtelen kényelmes embernek tarotm magam, így a pizzériára szavazok.
-
laci80
tag
a ''barakot'' már eltakarították, de azért van ott még pár ''brazil'' nem tartom valószínűnek, hogy gond lenne, meg asztán én ott éltem 15 évig és Kazi King kolléga is lehúzott pár évet
inkább az látom problémának, hogy kellene valmai sör pad szerű amin enni tudunk, a székeket Kazi King kolléga 8-10 db számig tudja biztosítan
de mielőt nagyon bele mennénk a részletekbe meg kellene tudni, hogy ki szavaz a bogrács és ki a pizzéria mellet
Rez-Grof kolléga pedig összesíthetné a dolgokat
ezek után pedig ha bográcsos banzai lesz akkor meg kellene tágyalni, hogy ki mit hoz mi legyen a pia és hogy hogy rakjuk össze rá a lét stb, stb......
[Szerkesztve] -
laci80
tag
Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Műkert várost.Ott van az Állatkert, és az melett, van egy kis tisztás azon pedig egy ''szinpad'' szerű építmény.Ott szokott neha rendezvény lenni (Majális) Van 220V is a zene szolgáltatáshoz (esetleg valami nomád lanpartyhoz
<-- ez csak vicc volt) azt hiszem tüzet is lehet gyújtani. Az állomás sincs messze gyalog is max 10-15 perc hátul a sineknél, de a taxi sem több mint egy ezres.A 3-as busz pedig 22:45-kor indul utoljára a központba Csongrádi utca Kiskörút utvonalon.Én a helyi illetékestől meg kérdezem, hogy csaphatunk-e ott egy ferde estét, ammenyiben a tisztelt fórumtársaknak meg felel a helyszín.
Szerk: aki vonattal vagy távolsági busszal jön az pedig a 25-ös busszal tudja legkönyeben meg közelíteni a helyszint (azt hiszem jár hétvégén is de ennek utánna kell néznem)
[Szerkesztve] -
A valszeg jövök kategóriába jelentkeznék. Asszem ez 1 antialkesz buli lesz számomra.
-
Router
őstag
Ez a sütögetős dolog nagyon jó ötlesz sztem csak ugye a hely az kérdéses...
(széchenyiben levő ''kiserdő'' nem jó? ha ott lehet sütögetni akkor sztem az is egy lehetséges helyszín mivel nincs nagyon messze) -
Rez_Grof
őstag
Up!
-
God Vazzeg
veterán
Fel eme helyet!
-
Rez_Grof
őstag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
Nem csak pizza van, van nagyon sok féle egyéb is. Sült husik, vega koszt, stb.
Akkor a ''lehet jönnek'' listában kapsz helyet.
A talik általában du.4-5 óra magasságában kezdődnek.
Nem ettünk mi tréfa répát, ezek véresen komoly dolgok.
Az előző topic [link] #161. hozzászólásától kezdődik a történet. -
Kazi king
tag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
itten ilyen jó szok lenni a hangulat
-
7Heads Drago
veterán
Csá skacok!
Csak pizza van ebben a pizzériában (én nem ismerem)? (mert nem szeretem sajna)
De a bogrács az király!
Engem is érdekelne a téma csak az előtte való nap derül ki hogy ráérek-e?
Hány órakor is találkoznátok?
Ti tán TRÉFA-RÉPÁT ettetek? (seggre-pacsi-kuki..................stb)
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
fel
-
laci80
tag
upsza
-
Rez_Grof
őstag
Nagyon jó! Köszönjük a felajánlást.
Akkor most már csak a ''hol'' a kérdés.
Tehát várunk önkéntes felajánlást hobbi kertre, nagyobbb kertel rendelkező városi ingatlanra, ahol egy szabadtéri főzőcskézéssel egybe kötött beszélgetéses-sörözös party lebonyolítható.
Ha más nincs akkor csalánosi erdő, csak kérdés, hogy az nincs-e túl messze ha valaki vonattal/busszal jön. (Mondjuk az 1-es busz az állomástól indul és oda is megy vissza [link])
Ha szabadtéri lesz akkor azt igy is úgy is kora délután kellene kezdeni(du 2-3óra körül), mert most még korán sötétedik, más részt egy pörkölt(bogrács esetén) nem 20perc alatt van készen. -
Rez_Grof
őstag
Olvasatom szerint akkor:
Elvileg jönnek:
donw3ga
zsiga667
God Vazzeg
Grafiqs
Kazi king
laci80
launcser
NoLF
Sir Pocok
Rez_Grof
Router
Sir Pocok
Lehet hogy jönnek:
aXXon
Chaser
Dodi72
K6000
Robaj
Robcsek07
Ha pizzéria akkor egy héttel előtte kell asztalt foglani (ezt én elrendezem).
Ha szabadtéri sütögetéses mókát szeretnénk akkor ki kellene találni, hogy mit és hol. Illetve a hol-hoz hogyan jutnak el a népek illetve a sörök.Valamint hogy ki intézti a bevásárlást, illetve kinek van bográcsa, grillsütője stb....
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ha Tyldi ''anyánk'' jőn akkor megyek én is!
-
aXXon
őstag
majusi ph talit kovetelek!!!
-
laci80
tag
akkor még azt kellen majd le fixálni, hogy Pizzériába megyünk vagy valami grill partyt csinálunk...
-
NoLF
veterán
na akkor kedves Grafiqs, Rézgróffal való egyeztetés (sörözés
) alapján a kiszemelt időpont Április 29-é szombat
remek módon ez egy hosszú hétvége május 1 miatt, tehát hétfőn sem kell dolgozni, mindenki meg tudja szervezni aki akarja.
további szép estét
nolf -
NoLF
veterán
válasz
God Vazzeg #32 üzenetére
na majd viszek műbránert azt feltolom csontig barátocskám!
-
laci80
tag
fel, hogy sokan észervegyék
-
laci80
tag
hol vanak törzsgyökeres kecskeméti busines men emberek, eddig nagyon kevés a létszám
-
aXXon
őstag
en a multkor nem tudtam lefenykepezni mindenkit
ugyhogy aki erzekeny a vakura, vagy kotohartyagyulladasra hajlamos az hozzon egy kis Visinet, vagy napszemuveget
-
Sir Pocok
őstag
Én is szeretnék menni, főleg azért is, mert múltkor nem tudtam mindenkivel beszélni és ezt haladéktalanul, pótolni szeretném ez alkalommal….
-
aXXon
őstag
válasz
God Vazzeg #23 üzenetére
Azert bizzunk benne, hogy majus elejen mar nem fog havazni
-
NoLF
veterán
válasz
God Vazzeg #23 üzenetére
akkor kakipisi lesz, eldöntöttük!
-
Robcsek07
csendes tag
Én is szívesen jönnék, de csak szombat jöhet szóba és a sulitól is függ. De szívesen mennék!
-
laci80
tag
szoltam a titkár nőemnek, hogy úgy terveze az említett időszakot, hogy rá érjek, azt mondta, hogy nem megoldható
kirugtam, tehát biztosan ott leszek
aXXon, ötletét támogatom, szerintem nem lenne bonyolult meg szervezni egy bográcsolást, ha a helyszint meg tudnánk találni, és költségekben sem lenne sokkal több mint ha pizzériába mennék
[Szerkesztve] -
Kazi king
tag
néhány sör + pizza lefoglalva
-
aXXon
őstag
Termeszetesen jovok. Bar a munkahelyem fuggvenye, de amennyiben a majus elejei idopont nyer, akkor 100% hogy tiszteletemet teszem. Ugyhogy 1 nagy pont a majus elejere. A hely majdnem mindegy, a Szalon Pizzeria jo hely, esetleg lehetne bogracsolast is csinalni, de azt mar bonyolult megszervezni
-
K6000
aktív tag
Ha már az előzőn is voltam akkor már erre is megyek
persze a pontos dátum függvényében...
-
zsiga667
addikt
Sign me up.
-
launcser
senior tag
feltételesen simán tudok menni, legyen időpont majd, aztán remélem bisztoss
-
ngabor2
nagyúr
ehh... szívesen mennék, csak ez már kicsit sűrű lenne. májusban lesz egy debreceni is, helyrajzi okokból inkább oda megyek. no, majd legközelebb, valamikor ősszel
-
Rez_Grof
őstag
Nagy a pangás.
Itt senki nem szereti a sört meg a pizzát?
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Lassan fél év telt el a legutolsó lokál tali óta ezért Nolf cimborámmal arra gondoltunk, ideje lenne már egy újabb talinap.
Időpont: április 29., szombat.
Helyszín: Whaskes krimója [link]
Szükséges pénzmag: ~2500Ft/fő. ez 20 főre számolva. Korlátlan sör fogyasztás + 2 üveg whisky, egy üveg hp és elég sok kaja... Ha többen leszünk kevesebb az összeg.
Elvileg jönnek:
aXXon
daninet
donw3ga
Esmein
Garfield
God Vazzeg
Grafiqs
K6000
Kazi king
laci80
launcser
ngabor2
NoLF
Sir Pocok
Rez_Grof
Router
Tipi
Xpod
Whaskes
zsiga667
(19 fő)
Lehet, hogy jönnek:
7Heads Drago
Chaser
Dodi72
Robaj
Robcsek07
TexT-BoY
VladimirR
(8 fő)
A hsz.-t Grafiqs szerkesztette 2006.04.21.23:13-kor.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest