Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Fontos lenne, hogy valaki aki ismer itt pesten jó skoda, vw stb autószerelőt, akkor nagyon kéne a telefonszáma... Nemsokára aktuális lesz a kocsivásárlás, és kéne valaki akivel meg tudom nézetni... Prvitában várom a telefonszámot, előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
makaveli666
senior tag
válasz tomcsi23 #19494 üzenetére
De vétel előtti átnézésről beszélek, és arról olvastam sok fórumon, hogy egy csomó dolgot nem vettek észre márkaszervízbe, amit aztán a szerelő 5 perc alatt észrevett, meg trehányak voltak...
Kiszemelt kocsik:
1 helyen: Opel corsa c / ha találok akkor vw 3 polo
2 hely: Skoda fábia ( csak ez kicsit gyenge és sokat eszik szerintem)
3 hely: ford focus / nissan almera ( ezekkel annyi a baj, hogy 95% ban csak városi használatra lenne + suliba meg bevásárolni járni kéne a kocsi ahhoz meg szerintem nagy)
700-800 ezer forintom van az egészre, mint említettem 95% ba városi használat, havi 1 szer hétvégi kirándulás ami 200+200km pályán (oda-vissza). Nem álmodom 5 lityis fogyasztásról, de nem szeretném ha nagyon 8 liter fölé menne. -
makaveli666
senior tag
válasz dízelracer #19502 üzenetére
én inkább valamivel fiatalabbakat nézek, meg semmi képp sem dízelt... Ugye most elkezdték kegyetlenül szopatni a diezeleseket, meg a 2000 es motor átiratás éves fenntartás is indokulatlanul sok... De a fő problémám még mindig nem oldódott meg, mert még ha ezt meg akarnám venni, akkor se lenne senki akivel át tudnám nézetni. Továbbra is várom, hogy ha valaki tud akkor küldjön nekem pesti autoszerelő telefonszámot
-
makaveli666
senior tag
Hozzáértő VW sek, ha holnap az autószerelő rábólint akkor ezt a csodát meg is veszem... kép alapján valami turpisság felfedezhető?
-
-
makaveli666
senior tag
Nah meg lett véve az autó... vagyis pontosítok, legfoglalózva, jövőhét pénteken megyek érte. Annyi baja volt, hogy törött volt az első lökhárító, és a bal első lámpák... ezt papírokkal tudták igazolni, hogy gyári alkatrészekkel csinálták meg + a futómű be volt mérve, hogy tökéletes... 160 at tudtam vele menni utána elfogyott az út... váltója mint a vaj, a fékek egyszerűen tökéletesek... 1 év garanciát vállalnak a motorra + váltó... Szóval szerintem annyira nem jártam rosszul.
-
makaveli666
senior tag
válasz #00809728 #19706 üzenetére
Nem ikariamozok...
AMD: igen annyira nem rossz De azért annyira nem is jó... Amúgy megb.sz az ideg...
Ezt találtam
Nem gyengén jobban felszerelt... dehát ez van ^^ -
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok... Megvettem a 4 es golfot, a kereskedő kurva jó fej volt, ideadta 24 órára, hogy vezessem próbáljam stb, és ha tetszik akkor vegyem meg... Minden fasza, jól megy minden oké, de amikor jöttem haza, akkor kb egy 2 perce kigyulladt az ABS lámpám... Garanciát vállalt a kocsira, szóval biztos nem nekem kell fizetni, csak szerintetek, ez mi lehetett?
-
makaveli666
senior tag
NA reggel felhívtam azt mondta, hogy mennyek be most és visszük márkaszervízbe... Rákötötték gépre ott mutatta előttem, hogy nagyon esős volt az idő azt valami fordulatszámbeli dolog miatt jelzett, hogy semmi komoly... Mikor elmentem 30 perc múlva csörgött a telefonom, autokereskedő hívott, hogy minden oké-e stb.... Úgy fejeztük be a beszélgetést, hogy most használjam, minden egyes hibát ami van írjak fel egy papírra, és amikor legközelebb jövök, akkor mennyek be hozzá, és megcsináltatnak mindent... Borzasztó kellemesen csalódtam ebbe a kereskedésben...
-
makaveli666
senior tag
válasz AMD Power #19996 üzenetére
Nagykanizsa- weltauto- Istivan kereskedés...
Mikor nagyon feltűnően megköszöntem, meg mondtam, hogy ezt azért nem gondoltam volna, akkor 2 dolgot mondott:
1. Ne viccelj nem ingyen kaptad a kocsit, hanem megvetted, és egyértelmű, hogy nem egy hibás szart akarsz vezetni.
2. évente 500 kocsit adunk el, nem ronthatjuk el a hírnevünket...
Kb ennél többet nem is kellett volna mondani, hogy eláruljon mindent magáról.[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok auto fejlemény, kicsit vicces a szory... Ugye elhoztuk a kocsit legutoljára ABS probléma volt. Azóta, hogy elhoztuk, most elkezdte azt csinálni, hogy alig akarja elindítani az autot, ha nem sikerül akkor nyekken egyet, ha sikerül, akkor az alapjárat borzasztóan ingadozik amíg nem kapja el a dolgokat... Az ABS lámpa megint kigyulladt, de mostmár el sem alszik, az index néha amikor bekapcsolom, akkor elkezd kb 140 es tempoba kattogni, de nem jelez semerre. A központi zár a csomagtartónál elromlott, nem nyitja meg nem zárja, de legalább kulccsal tudom ezt csinálni, ha teletankolom akkor a felénél kicsit tovább mutatja, tehát a visszajelző sem jó, amikor kinyitom az ajtót az olvasó lámpa nem kapcsol fel... Kezdek izgulni mi jöhet még... A kereskedőt felhívtam ismét nagyon korrekt volt, mondta, hogy Ő 2 hétig használta aztán semmi baj nem volt, nem érti, de ma jön fel pestre megnézni, ha nem tudja megcsinálni akkor elviszi a kocsit, és elvileg valami csereautot kapunk... Gondolom én amivel jött... Nagyon várom már a 4 órát, hogy mit fog mondani... Mindenről csináltam videót képet ami hiba van, szóval ha most nem fogja produkálni akkor legalább meg tudom mutatni. Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de annyira bosszant a dolog, hogy valahova muszáj volt leírjam ezen sorokat...
-
makaveli666
senior tag
válasz FoBCRaistlin #20087 üzenetére
hát egyelőre úgy néz ki, hogy ja... De viszont rettentő korrektnek tűnik a kereskedő, a múltkor be is számoltam róla, hogy mit, hogy csinált... Szóval előtte is le a kalappal, meg telóba végig mondta, hogy hát 10 másik autoval együtt nem szokott ennyi baj lenni, hogy elnézést meg stb, és ma már meg is nézi. Szóval respect a kereskedőnek
És akkor még azt nem is mondtam, hogy ahogy elhoztuk 5 perc múlva a gyári alufelnin a bal oldalin leesett a volkswagen jel, persze nem találtam meg...
De már lassan eljutok addig, hogy nem is baszom fel magam ezeken a dolgokon -
makaveli666
senior tag
Sziasztok, ma viszi el az autókereskedő a kocsit, mert elég sok nyűg van vele. Amit észrevettem, hogy mostanában azt csinálja, hogy 1-2 esbe amíg ki nem engedem a kuplungot teljesen akkor olyan hangot ad ki mintha tücskök lennének a motorháztetőmbe... Eddig mindig azt hittem az előttem álló csotrogány kocsi csinálja de rá kellett döbbenjek, hogy az a csotrogány kocsi csinálja amiben én ülök. Természetesen ezt sem mindig csinálja csak ha úgy tartja kedve.. Valakinek valami tipp, hogy mi lehet ez?
-
makaveli666
senior tag
Esetleg valakinek van itt vw golf IV-ese? Az lenne a kérdésem, hogy nekik is a kuplung kb 2/3 nál fog? Csak azért mert a kereskedő holnap viszi elvileg el a kocsit megcsináltatni, és nem tudom, hogy ez is hiba, vagy ez normális... MErt tudomásom szerint az 1/3 ad a fasza
-
makaveli666
senior tag
válasz dízelracer #20349 üzenetére
király akkor ez is rossz...
aki eddig esetleg követte és érdekli:
ami rossz:
Abs, Kuplungkinyomó csapágy, kuplungtárcsák, belső tér világítás, tolatólámpa, ködfényszóró, hátsó ablaktörlő, első az csak félig sz@r, kipuff valsz lyukas, néha csak úgy magától lefullad, önindítónak sincs már sok hátra, meg az akksinak sem, meg ugye a kuplung is 2/3 nál fog
ezt egy kitűnő állapotú kocsinak vettem. Az autókereskedő elvileg ma jön érte, bár előzőhéten is minden nap azt mondta, hogy jön, és aztán mégse. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz AMD Power #20353 üzenetére
Ezek alapján igen... Bár motorikusan meg külsőleg nagyon pöpec... ha ezeket tényleg megcsináltatja akkor nagyon boldog leszek... De amúgy meg egy fapados szar, azért elvárnám, hogy az a kevés dolog ami benne van működjön... (ugye még egy elektromos ablakemelő sincs, nem hogy légkondi vagy bármi ilyen luxus dolog)
Dizel: Igen az de inkább 3 hete, mert 2 hete vettem. Szerintem több lenne bőven mint 150k... Autószerelővel beszéltem azt mondta munkadíjjal együtt meg annak függvényében, hogy az ABS miért nem működik 200-350 ezer forint lenne.
Komolyan már azon gondolkozok, ha ma tényleg eljön a kereskedő a kocsiért, akkor mondom neki, hogy csináltassuk meg felesbe minthogy megint szarul visszahozza... Inkább fizetek 50-100ezret még rá, de akkor legyen nagyon pöpec.[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz AMD Power #20358 üzenetére
Én sem nagyon akartam, de mikor megláttam ezt a IV es golfot, hogy milyen állapotban van, meg felhívtam a faszit és amiket elmondott róla, hogy annyira pöpec annyira rohadt jó, meg garanciát vállal meg stb... Úgy voltam vele, inkább ne legyen benne klíma meg elektromos dolgok, de 1-2 évig a kopó alkatrészeken kívül ne feküdjön már meg rajta semmi... Gondoltam nem kerülök szopóágra ha inkább ezt veszem... De szopóágra kerültem szóval mostmár mind1
Dízel: Vízkár elvileg tuti, hogy nem érte, vagy ha érte is ő nem tud róla. Baleset az volt a bal elejét törték, de gyári alkatrészekkel pótolták az idomot, a futómű meg be lett méretve előtte és tökéletes... Az tényleg jó azzal a részével nincs is probléma.[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
Na végre elvitte a kereskedő a kocsit... Nagyon korrektnek tűnt, meg kaptam egy új skoda fábiát csereautonak... Ilyen fos kocsit még soha nem vezettem. A kuplungot olyan nehéz benyomni, hogy azt el sem tudom mondani...
-
makaveli666
senior tag
válasz dízelracer #20402 üzenetére
awww. az biztos kemény lehetett, nekem a délután 6 órási dugótól bedurrant a vádlim
-
makaveli666
senior tag
Esetleg valaki tudja-e, hogy:
Apumnak van egy 2005 ös polo ja, nekem egy 99 es golf 4 em... Szeretném, a poloból a gyári autos rádió-t áttenni a golfba. A kérdés az, hogy ez működni fog-e az én 4 es golfomba, mivel amikor apám kicserélte a hangfalakat a poloba onnantól kezdve nem szólalt meg a lejátszó, tehát gondolom csak gyári hangfalakkal szereti. A golf ba gyári van, csak a rádió fogja-e ezt tudni?
remélem érthetően fogalmaztam -
makaveli666
senior tag
-
makaveli666
senior tag
-
makaveli666
senior tag
Aki követte a golfom szerencsétlenségét:
Elvileg kész lett az autó mindent megcsináltak, elmentem érte, mentem vele egy próbakört a kuplung az ugyan úgy cicergett tovább...alig volt benne benzin elmentem megtankolni... Visszamentünk mondtuk, hogy minden oké, kivéve a kuplung cicereg, azt mondták, hogy mivel nem csúszik, meg nincs vele, baj ezért most hagyjuk, majd ha gáz lesz vele, akkor ők ingyen díjmentesen megcsinálják... mondom oké. Elindultunk vele haza, mikor beszálltunk a kocsiba elég benzin szag volt, de mondom most tankoltunk, még biztos nem szellőzött ki... Megálltunk vele egy fél órára majd a kocsi körül is olyan benzinszag volt, hogy a benzinkúton nincs ennyire intenzív szag Na akkor irány vissza kereskedő-onnan autószerelő, majd észrevették, hogy a csomagtartóba befolyik a benzin De egyszerűen nem találják, hogy hol, úgy hogy visszakaptuk a csereautót, a golf pedig maradt a szerelőnél -.-
Azt hiszem, nekem nincs szerencsém a kocsivásárláshoz -
makaveli666
senior tag
válasz rob210 #20822 üzenetére
Az a baj, hogy mondjuk oké, hogy visszaadja a 760 at amennyiért vettem, de átiratás 60k biztosítás 15k téligumi felniszettel 50k... Szóval úgy már annyira nem muris... A kereskedésében meg ilyen ár mellett, per pill nem nagyon találnék olyan autot ami kellene, még ha bele is menne a dologba.
-
makaveli666
senior tag
válasz rob210 #20824 üzenetére
nem tudom. De a kereskedő sztem kibaszott jó fej és nagyon jó indulatú... Most is elmondta, hogy a későbbiekben is ha vannak gázok vele, írjam össze és mikor legközelebb jövök, akkor visszük és megcsinálja,.. Neki nem volt érdeke engem átverni, mert garanciát vállalt rá... Szóval tisztába volt vele, hogy meg kell csinálnia... Teljesen elhiszem neki, hogy ezekről nem tudott... Nagyon nem tudom mi lesz holnap
-
makaveli666
senior tag
válasz rob210 #20826 üzenetére
Köszönöm Meg én is remélem, hogy előbb utóbb jó lesz. Amúgy a kereskedő az ország 4. legsikeresebb kereskedését viszi De mondta, hogy hát most ebbe beleszaladtak, és vállalnak minden hibát. Attól nem annyira félek, hogy szar lesz, hanem az a bajom, hogy 1 hónapja vettem és eddig 1 hetet használtam azóta csak csereautó
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
ABS problémát mar megcsinálták. Jelenleg csak a lyukas benzin tank a gáz de mostanra én is eljutottam odáig, hogy inkább szerezzen nekem egy másik golf iv est. De nagyon nem szeretnek így tel meg karácsony elott elbukni ennyi pénzt. Amúgy minden tisztelet a kereskedő ért csak hat nem azért vettem, hogy csere autóval futkosnak, bár tény hogy a csereauto jobb mint az én kocsim
Dízel: ne is mondj ilyeneket. A másik meg nem időszakos garit vállalt rá. Hanem a továbbiakban is megcsinálják max anyagkoltseget kérnek. Ezekre a hibákra meg további garit vállalt. Szóval nem hiszem hogy hulladékból rakják össze.[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz AMD Power #20840 üzenetére
Nah megvan miért folyik a benzin... felpattant egy kavics a a cső és a burkolat közé és kikezdte a csövet... Mondtam neki, hogy adjon egy másik autot ezzel meg csinál amit akar, azt mondta, hogy nyugodjak meg mostmár tutin ki lett rajta minden cserélve, használjam 1 hónapig és ha úgy gondolom akkor keresünk másik autót... Sztem korrekt.
-
makaveli666
senior tag
válasz AMD Power #20843 üzenetére
Hát nézd. Mo-n 4. legtöbbet eladott kereskedésről beszélünk... borzasztó nagy a gépparkja és ebbe nem 500 ezres kocsik vannak inkább a több milliós darabok. Nem hiszem el, hogy a hírnevét egy ilyen szaros kis kocsival szeretné rontani... Most hétvégén pl 4 japán volt nála aki vett egy audi A4 est... Persze nem japánból jöttek, hanem pestről, de nagy a hírneve... úgy ahogy mondod AMEN!!! aztán legyen is úgy, bár ha nincs vele gond én nem akarom visszacserélni, mert amúgymeg imádom azt a kocsit
t1: pont ezt mondta, hogy akár most is választhatok másik autót, de várjunk vele még 1 hónapot és ha továbbra is úgy gondolom, hogy nekem ez nem kell akkor, választok egy másikat... Jelenleg amúgy nincs a parkban olyan kocsi ami kéne.
Amúgy tényleg lehet én vagyok a naív, de valamiért megbízom ebben a csávóban...[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz VR6-Fan #20846 üzenetére
mutass egy kocsit ami jobb lenne ebbe a kategóriába. Egyedül a passat lenne az ami kéne, de az 1.1, mondjuk 1m ért odaadja. Fősulira járok a nyáron tudtam keresni elég pénzt, de most nem tudok annyit, hogy albérlet-garázs-kocsifenntartás (ha kell szervízelésén kívül) még megtoldjam egy 200 rugóval + abba a kocsiba 300k km van... nem hiszem, hogy sokkal jobban járnék.
-
makaveli666
senior tag
Igen ezeket néztem én is... A civiccel az a baj, hogy sedán és barátnőm is használja, aki annyira nem ügyes és tapasztalt sofőr, nem hiányzik nekem, hogy össztörje... A síma fábia kicsi, a sedán meg u.a mint a civic
Nekem pont tökéletes lenne a golf iv... kinézetre is nagyon tetszik, a hely is nagy benne, csak ne lenne vele ennyi baj... majd kiderül még ebbe a próba 1 hónapba. HA egyáltalán semmi gond nem lesz vele, akkor marad, ha bármi előjön akkor csere valami másra. -
makaveli666
senior tag
válasz Balupapa #20853 üzenetére
mármint a mostani golf iv esemre gondolsz? Amúgy azért nem akarom nagyon lecserélni, mert oké, hogy ezek a kis apróságok vannak, amik tényleg meg lettek normálisan csinálva, azon kívül motorikusan 100% os a kocsi... az meg nem hiányzik, hogy veszek egy másikat, ami meg motorikusan mondjuk szar... Ezért mondta a kereskedő, hogy várjak vele egy hónapot, mert nagyon nehéz ennyire jó motorikus állapotban lévő autót találni, és majd ha 1 hónap után is úgy gondolom, hogy ez nekem nem kell, akkor cserélünk valamire.
-
makaveli666
senior tag
a többit mind megcsinálta... a tank is valószínű problémás volt, csak most tele lett tankolva és a tetején volt kilyukadva így észrevettük hogy folyik. amúgy minden hibára ami volt garanciát vállal, szóval ha beszarna ezek közül valami akkor nem kell fizetnem... a későbbiekben meg vihetem hozzájuk szervizelni, ahol minimális munkadíjat kérnek, és alkatrészt meg jóval olcsóbban hoznak.
-
makaveli666
senior tag
Hát ahogy gondoljátok. Én hiszek meg abban, hogy vannak jó emberek. Bem azt mondtam, hogy a későbbiekben is ingyen lesz minden, hanem hogy ő a vw alkatrészeket olcsóbban szerzi be így nekem sem fog annyiba kerülni mint máshol. Amúgy most a csere autót megtankolta a pénzéből és úgy jöttem fel Pestre, mivel ugye nem lett kész. Teli gumit is jóval áron alul szerzett. 95% gumik, gyári acél felni gyári disztarcsaval 50 000 forintért, természetesen fel is rakatta. Azért valljuk be ez elég jó ár.
-
makaveli666
senior tag
Az szerintetek normális, hogy a golf iv esemnek a rendszámtáblán piros a matricája? Csak még az előtt kéne erre fényt deríteni, amíg a kereskedőnél van a kocsim
Az összes iv es golf amit néztem az kék volt... -
makaveli666
senior tag
Ez vicc, hogy az ő baromságukért nekem kell fizetni, meg rohangálni... Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha smogriadó alkalmával megállítana a rendőr és megbüntetne, akkor sztem simán fel lehetne jelenteni azt aki ezt odarakta + a büntetésemet nem kéne kifizessem... Alapból nem hallgatok rádiót, meg nem nézek tv-t honnan kéne tudjam mikor van smogriadó, meg az én hibámból kívül rossz matricát ragasztanak fel, nehogymár még én legyek megbüntetve...
DE amúgy köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest