- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
tigomigocika #132500 üzenetére
figyi' nekem jobb oldala rázott mint az állat, és bal oldalt volt rángathatóan kimutathatóan rossz a belső csukló + az 5k így megtett kilométertől szépen kilazult a váltótartó bakom bal csavarja is, azt megmentette az alsó műanyag környezetvédelmitácám
szóval a lényeg: én úgy teszteltem, hogy fogod szépen egy 50-60as tempóba mész lefelé egy dombon, kirakod üresbe, utána behúzod egy kisebb sebességi fokozatba, hogy fogja a motorfék és szépen csúsztatási pontig -vagy csak szimplán- ráengeded a kuplungot és egy ponton lehet érezni, hallani hogy nyuki-nyuki na akkor az valszeg csukló, a kanyarodásos módszerrel pedig azért nem ropog, mert általában ott külsőt tesztelünk így, az enyém is csak nagyon-nagyon minimálisat ropogott, sőt inkább semennyit azért is zártuk ki a külsőt + még a belső, ha már nagyon gatyesz minden egyes nyomatékos fordulatszámtartományban -kigyorsítások általában- olyan szépen berázza az autót hogy csak na
-
válasz
tigomigocika #132500 üzenetére
Nem ok nélkül kérdeztem hogy futóművesnél volt-é mán. Vegyék le a gumikat és tegyék gépre is. De okozhatja kicsit elfékezett féktárcsa is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Milyen routert?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Sekiro: Shadows Die Twice
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest