Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wildrain #1075 üzenetére
áá, csak csavargom
Ettől függetlenül ma dumáltam egy alpinista brigáddal, meg elkértem a telszámukat.
De nagy lényegben csak itt vagyok, veszek egy mopedet, és elkezdem bejárni a szigetet, egyenlőre csak az északit. Tervezem megtanulni a kagylók elkészítését, meg kifejleszteni egy saját fish and chips-
Ahogy magamhoz tértem elmegyek Auckland-ből, de ez nem megy egyszerűen...elsőnek a repülőút csapott ki de rendesen, aztán megtaknyosodtam..de úgy hogy éjjel rázott a hideg, meg ideje lenne most már átálnom is, mert nem állapot, hogy egész éjjel forgolódom, majd reggel elalszom egész du 2-ig.
Le is égtem már, mert nem figyeltem..homlokom meg az orrom.
Szal repjegyem vissza február 21-re van, de nem tudom haza fogok-e menni...itt sem biztos hogy maradok, mert it még esténként tud hideg lenni, inkább keeresek magamnak egy olyan helyet, ahol állandóan kellemes idő van, és oceán veszi körül.....akkor már nagy baj nem lehet
NZ-ben egy igazán rossz dolog van, az hogy nagyon le lehet égni, Gyönyörű is, pláne a déli sziget, pénz is van itt..legalább is Auckland-ben ziher, meg tényleg óriási a nyugi...és Ausztrália itt van kétórányira.
Csak ez a fárnya WiFi pont lenne közelebb40perc séta mire ingyen netezek.
szek: természetesen csinálok képeket, az Auckland muzeum parkjában csináltam már mindjárt megnézem meg-e van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ZIDOO médialejátszók
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest