Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz wildrain #1075 üzenetére

áá, csak csavargom :)
    Ettől függetlenül ma dumáltam egy alpinista brigáddal, meg elkértem a telszámukat.
    De nagy lényegben csak itt vagyok, veszek egy mopedet, és elkezdem bejárni a szigetet, egyenlőre csak az északit. Tervezem megtanulni a kagylók elkészítését, meg kifejleszteni egy saját fish and chips- :D
    Ahogy magamhoz tértem elmegyek Auckland-ből, de ez nem megy egyszerűen...elsőnek a repülőút csapott ki de rendesen, aztán megtaknyosodtam..de úgy hogy éjjel rázott a hideg, meg ideje lenne most már átálnom is, mert nem állapot, hogy egész éjjel forgolódom, majd reggel elalszom egész du 2-ig.
    Le is égtem már, mert nem figyeltem..homlokom meg az orrom.
    Szal repjegyem vissza február 21-re van, de nem tudom haza fogok-e menni...itt sem biztos hogy maradok, mert it még esténként tud hideg lenni, inkább keeresek magamnak egy olyan helyet, ahol állandóan kellemes idő van, és oceán veszi körül.....akkor már nagy baj nem lehet :)
    NZ-ben egy igazán rossz dolog van, az hogy nagyon le lehet égni, Gyönyörű is, pláne a déli sziget, pénz is van itt..legalább is Auckland-ben ziher, meg tényleg óriási a nyugi...és Ausztrália itt van kétórányira.
    Csak ez a fárnya WiFi pont lenne közelebb:D 40perc séta mire ingyen netezek. :)

szek: természetesen csinálok képeket, az Auckland muzeum parkjában csináltam már mindjárt megnézem meg-e van...

Új hozzászólás Aktív témák