Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomny78
csendes tag
Sziasztok újra!
Húú nagyon rég nem jártam erre felé, de talán emlékeztek még rám. Tegnap eszembe jutottak a régi versenyek és keresgéltem a neten, de már nem találtam meg azokat az oldalakat ahol annó versenyeztünk. Konkrétan amikor a GTR-el mentünk, nem is nagyon emlékszem, talán még 2005-2006-ban lehetett. Aztán sikerült megtalálni ezt a topicot, nagyon sokat végigolvasgattam, és ahogy láttam, sajnos eléggé szétszéledt mindenki, de ez természetes (sajnos). De jó volt azért olvasni, hogy nem hagyta abba mindenki a versenyzést.
Sajnos volt szomorú hír is a topicban, annak idején nem is bírtam beírni JuanG-vel kapcsolatban, mert teljesen felkavart a dolog. Azóta talán nem is jártam itt, sőt talán már előtte sem nagyon, hiszen az élet közbeszólt és elkerültem angliába, ahol jelenleg is élek.Egyébként nem lehet már megtalálni a régi versenyekről akár híreket, képeket eredményeket? Jó lenne elolvasgatni őket, mert jó futamok voltak.
Jelenleg valaki foglalkozik még rFactorral? Esetleg nem akar versenyezni? Én jelenleg a Maszimon versenyzem, mostmár 4 éve. Ha valaki kedvet kapna esetleg hozzá, jöhet bátran. Az idei szezonoknak lassan vége, de januárban kezdünk egy GT3 sorozattal ha valakit érdekel. De lesz többek között F1, IndyCar, valamint a GT3 után még két kasztnis sorozat az évad során.
Mégegyszer üdv minden régi versenyzőnek, akikkel jókat csatáztunk annak idején!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest