Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomny78

csendes tag

Sziasztok újra!

Húú nagyon rég nem jártam erre felé, de talán emlékeztek még rám. Tegnap eszembe jutottak a régi versenyek és keresgéltem a neten, de már nem találtam meg azokat az oldalakat ahol annó versenyeztünk. Konkrétan amikor a GTR-el mentünk, nem is nagyon emlékszem, talán még 2005-2006-ban lehetett. Aztán sikerült megtalálni ezt a topicot, nagyon sokat végigolvasgattam, és ahogy láttam, sajnos eléggé szétszéledt mindenki, de ez természetes (sajnos). De jó volt azért olvasni, hogy nem hagyta abba mindenki a versenyzést.
    Sajnos volt szomorú hír is a topicban, annak idején nem is bírtam beírni JuanG-vel kapcsolatban, mert teljesen felkavart a dolog. Azóta talán nem is jártam itt, sőt talán már előtte sem nagyon, hiszen az élet közbeszólt és elkerültem angliába, ahol jelenleg is élek.

Egyébként nem lehet már megtalálni a régi versenyekről akár híreket, képeket eredményeket? Jó lenne elolvasgatni őket, mert jó futamok voltak.

Jelenleg valaki foglalkozik még rFactorral? Esetleg nem akar versenyezni? Én jelenleg a Maszimon versenyzem, mostmár 4 éve. Ha valaki kedvet kapna esetleg hozzá, jöhet bátran. Az idei szezonoknak lassan vége, de januárban kezdünk egy GT3 sorozattal ha valakit érdekel. De lesz többek között F1, IndyCar, valamint a GT3 után még két kasztnis sorozat az évad során.

Mégegyszer üdv minden régi versenyzőnek, akikkel jókat csatáztunk annak idején!!

Új hozzászólás Aktív témák