Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zool1
őstag
Melegek barkóbáznak:
- Hosszú?
- Igen.
- Vastag?
- Igen.
- Kemény?
- Igen.
- Rákéreckedhetek...?! -
Balinov
titán
hamar tema...
-Mi a kulonbseg a bu*i meg az ersebesz kozott?
- ???
- Utobbi az erek kozott szelektal, mig az elobbi a szelek kozott erektal.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
"Két fényképész beszélget:
- Hogy reagáltak a kritikusok a kiállításodra?
- Vegyesen. Egy részük szerint kár volt a filmért, a másik részük szerint a papírért volt kár.""Két művész találkozik. Azt mondja az író a fényképésznek:
- Láttam a legújabb képeidet, biztos nagyon jó kamerád van.
Mire a fotós:
- Én is olvasam az új könyvedet, biztos nagyon jó írógéped van.""- Mennyibe kerül majd a kép? – kérdi Kovács a fényképésztől.
- Azt majd később mondom meg, most azt szeretném, ha mosolyogna…"[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #957 üzenetére
huhh..a masodik eleg magvas
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
"Hogyan fényképezd le kiskutyádat. Lépésről-lépésre:
1. Vedd ki a filmet a papírdobozából.
2. Vedd ki a film papírdobozát kutyusod szájából és dobd ki a szemétkosárba.
3. Vedd ki a kutyust a szemétkosárból és törölgesd le a bundájáról a kávéfoltokat.
4. Keress egy megfelelő hátteret a fotóhoz.
5. Szereld fel a fényképezőgépet az állványára és állítsd be a képet.
6. Keresd meg a kutyust és vedd ki a szájából a koszos zoknijaidat.
7. Tedd a kutyust a háttér elé és menj a fényképezőgép mögé.
8. Négykézláb próbáld előhívni az állatkát az ágy alól.
9. Egyik kézzel próbáld beállítani a fényképezőgépet, míg a másikkal tartsd erősen a kutyát.
10. Keress egy papírzsebkendőt és töröld le a lencséről a kutyanyálat.
11. A vakut szerezd vissza a kutyustól és dobd ki a szemétbe.
12. Dobd ki a macskát és kend be jóddal a kutya orrán keletkezett karmolásokat.
13. Rakd vissza az újságok maradékát a dohányzóasztalra.
14. Próbáld felkelteni kedvenced figyelmét a fejed fölé emelt hülye játékokkal.
15. Cseréld ki törött szemüvegedet és ellenőrizd a fényképezőgépen keletkezett sérüléseket.
16. Kapd fel a kutyust a bundájánál fogva, és kiálts rá: “Ne pisilj a szőnyegre!”
17. Töröld fel a keletkezett foltokat.
18. Igyál meg valami töményet.
19. Ülj le a sarki csehó egyik boxában és egy ital mellett töprengje el azon, hogyan tudnád a kutyádat ránevelni az “Ülj!” és a “Maradj!” parancsok elfogadására."„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Nah, utóbbi 150 hsz-en átrágtam magam, gyorsan egy sört ide!
epöl...
Sose hallottam róla
Ebben a korosztályban szvsz van dögivel ilyen kattogtatós, legfeljebb nem blogol, vagy nem hype-olja a baráti köre.
Számomra az volt az egész legbeszédesebb része, hogy mielőtt elkezdte unatkozott és csak otthon dekkolt és ment a semmittevés, meg gondolom FB-n a semmire se jó észosztás-likeolás-üzenőfalolvasgatás...Gusztustalansági verseny: tini koromban a társaságban volt néhány srác aki mennyiségi -edénybe - hányópárbajt rendezett. A vesztes megitta a győztes termését
Vízen úszó dolgok téma: Az ürülék se kedvenc, de amikor elhúz melletted egy tehén méretűre puffadt disznótetem a Tiszán az egy életre megmarad
Vicc:
Hajléktalannal szembejön a cimborája,kérdezi tőle:
- Figyelj, akarsz sexelni?
- ?
- Van itt egy fiatal green peace-es csaj, a fához láncolta magát...Ez a diagram remélem megvan mindenkinek, no, ki hol tart?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Jövök egy kis Igudesman & Joo válogatással így estére, hátha valaki még nem ismeri:
-
atok666
őstag
Valoszinuleg orok eszkozbuzisag
Atok
-
Real_Necro
veterán
Azon most új obival kicsit túl vagyok, meg most tudom mit is szeretnék. Találtam itt 2 év garival SB-700-at, ha nem találok olcsóbban, akkor berendelem, aztán majd tavaszra/nyárra még 50/1,8G fix, ha találok használtan jó árban, utána egy időre elég lesz. Nagyon vonz a 24-70, de egyelőre elérhetetlen.
-
atok666
őstag
válasz Real_Necro #970 üzenetére
Hianyzik az 50es? Miota megvan a 70-200, nem volt a gepen. Hasonlo a helyzet a 35tel is. Szinte allandoan a 24-70van feltekerve, a 35ost talan ha 2-3xraktam fel azota... De persze lehet, hogy nalad mas lesz a helyzet
Atok
-
Real_Necro
veterán
Neked van 24-70? Már tudom legközelebbi fotós talin mi lesz a nagy kérésem. Van valami vele készült képed feltöltve?
-
atok666
őstag
válasz Real_Necro #972 üzenetére
Mondom, hogy eszkozbuzi vagyok
Atok
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #972 üzenetére
nézd meg az adatlapját.
-
zolka78
senior tag
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #966 üzenetére
Bírom amikor valaki olyan szinten áll abban amit csinál, hogy játéknak veheti a dolgokat, mert készségszinten használja amit más csak tudatosan, vagy akkora odafigyeléssel, hogy az elveszi a kapacitását minden másról
zolka78: genyamód-ON Pohár víz nem volt a pasinál?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Real_Necro #968 üzenetére
Amúgy én most járok ott, hogy teljesen szarnak tartom a képeimet, ehhez képest hívtak már ide-oda de még nem vállaltam be eddig és úgy gondolom a tudásom sincs még toppon, tehát a HDR lyuk köré tenném magam, látens eszközbuziként, hozzátéve, hogy utálom a HDR-t
-
j.bravo
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #978 üzenetére
Felkéréseket nem kaptam, céges karácsonyi rendezvényre is azért vittem gépet, mert jó ötletnek tartottam gyakorolni, meg előző években is elég szar képek születtek kompaktokból. Jó érzés volt utána elismerő szavakat kapni, habár ejtettem elegendő hibát, de fénycsöves megvilágításnál nekem ez elég mélyvíz volt úgy, hogy 2 héttel előtte jött meg első vakum. Ismereteim gyarapszanak, de a gyakorlat nagyon hiányzik. Inkább tartok kocafotós szinten.
HDR-t sikerült 1 kép alatt kinőnöm. Valahogy nem nőtt hozzám. Azt gondoltam a tájképek, épületek fognak vonzani, de kezdek rájönni, hogy szeretek utcai embereket fotózni.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
válasz Real_Necro #981 üzenetére
Én a portréval voltam így. Sosem értettem. vmi sznob fétis ez, vagy mi ? Aztán ahogy elkezdtem, családon, ismerősön, .. óóóh.. állat
-
spanyoll
addikt
Mindenfele kategorizalastol szigoruan elhatarolodok: technikai tudassal rendelkezo, hianyossagokkal tisztaban levo csapatba sorolnam magam akinel a kutyubuzisag ha van, akkor az kimerul az elkepzelt kepekhez szukseges obikra gyujtesben. HDR koca mod, ha mar tema, azon kivul passz. Az utobbi idoben egyre jobban azt erzem, hogy jobb szeretek termeszetes fennyel dolgozni kizarolag, legyen az akarmilyen. Termeszetesen ha megkovetelne a szituacio nem itelnem el a vakuzast, de egyrest sokat kell meg tanulnom rola, masreszt valahogy nem preferalom annyira. Hogy miert? Passz. Csak
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #981 üzenetére
Hajléktalanokat? vagy inkább embereket az utcán....
-
zolka78
senior tag
válasz philoxenia #984 üzenetére
Hajléktalanból már annyi van itt, hogy nehéz lenne olyan pillanatot kiragadni ami egyedi, és esetleg nem találkozik vele nap mint nap az utca embere. Bár lehet pont ezért lenne igazi kihívás.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #986 üzenetére
MI bajod volt azzal? Az már 20 éve is úgy nézett ki. Már a városkép része
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #986 üzenetére
ja, a szobornál a csőfalva?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
cOxeR
Ármester
válasz Mr.Csizmás #988 üzenetére
Miért, a "ferihegyi út" mentén, a kis házikók tömegei az erdőben?
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #990 üzenetére
Igen, párom is sajnos ezt látja nap mint nap Blahánál. Múltkor állítólag rendőröktől pár méterre végezte a dolgát a lépcsőnél a csövi. Senki nem tett semmit, csak az arra közlekedők zöldültek.
Ellenpélda, hogy Batyinál decemberben pont láttuk, ahogy 4 rendőr igazoltat egy fickót, aki a parkban végezte a dolgát...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #991 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy Tarlósék most direkt erre játszanak rá. A jelenlegi törvények minden további nélkül leheővé tennék az ilyen egyének előállítását, pénzbírság kiróvását, ki nem fizetés esetén az elzárást, de inkább nem tesznek semmit, mert így látványosabb és lehet mutogatni.
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #991 üzenetére
Ez egy dolog miatt van... a csövivel nem tudnak mit tenni... mert pénze nincs közmunkára meg nem alkalmas.
Ergo nem tudod büntetni...
Azt lehet büntetni, aki dolgozik. -
zolka78
senior tag
válasz Mercutio_ #992 üzenetére
Csöves fizetni nem tud, közmunkázni nem akar, minek is, hisz nincs mitől tartania, nincs mit elvenni tőle. Leülés, a legjobb ami történhet vele, koszt és fedél, na meg meleg, és többször mosdik mint kint.
-
Mercutio_
félisten
Kint is van lehetőségük napi mosdásra, ha igényli....
Azt pedig senki nem garantálja, hogy a sitten nem teszik helyre a cellatársak, ha túl illatos, tehát talán lenne visszatartóereje is a dolognak[ Szerkesztve ]
-
Santiagain
őstag
Tarlósék először építsenek nyilvános WC-ket, utána bírságoljanak! Ne az legyen a hír, hogy a Városligetben átadtak 1 LCD tévéset, hanem, hogy minden 3. sarkon van piszoár. Nekem ezzel kapcsolatban Párizs a vesszőparipám.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
madgie
titán
válasz Santiagain #996 üzenetére
Pont ezt akartam mondani... amíg nincs nyilvános wc és egy szórakozóhelyre kell bemenni fogyasztani, hogy be ne f*sson az ember (ha van egyáltalán a közelben), addig senki ne csodálkozzon semmin.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest