Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz Mercutio_ #83796 üzenetére
Lebuktam... Nem csak sorosista-brüsszelista-imperialista-kapitalista láncoskutya vagyok, de még esti melegedőnek is használom
Te is ott voltál? Nem is láttalak, miért nem szóltál oda?
Sári régi ismerősöm, Petrának pedig a húgát ismertem, már rég terveztem egy koncertjüket megnézni, de vagy külföldön voltam, vagy mással ütközött. Sáritól már hallottam egy-s-mást, de Petráról nem is tudtam, hogy ekkora virtuóz a kis babaarcú S ha már emlegetjük őket, mehet is a jó csaj, jó zene kategóriába: tegnap ilyesmik voltak, de ha valaki fusion (jazz + rock) vonalra vágyik, Petránál olyan is van.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN