- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
aleister #52100 üzenetére
van két chairom, egy magyar gyártmnyú pointe csövesem, egy nad cdm, egy project bakelit lemezjátszóm, egyik sem belépő kategoria, mondjuk ezeknél még az is atom sztem, de a gyerkőcök amióta megvannak sztem 2x volt bekapcsolva...márpedig az egyik már 3 éves...móltkor voltam olyan barom, hogy fél napig gondolkoztam rajt hogy eladom, de rájöttem nem fogom elherdálni pár száz ezer forintért...most már két hete elhatároztam, hogy vmikor elküldöm őket sétálni
én meg leülök egy pohár borral végighallgatni a múltkor linkelt Nils Frahm urat...csak eddig nem jött össze...meg ezeket a mutatványokat anno estefele nyugiban szerettem csinálni...az meg ugye kilőve
Mercutio_: vmi rémlik
bár nem a fejemen volt hanem a nyakamban...ezért is nem találtam...és négykézláb nem voltam, csak a hátamon, amikor "kicsit beráztam" a hosszúexpos képet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged