Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gondwana

addikt

Most ott tartok, hogy gyújtaná fel valami hiblibajos, akinek elgurult a gyógyszere, azt az egész kiba.. Redmondot! Hogy azt a rohadt update-t előbb feltolta reggel, majd utána kérdezett, mint a Letöröltem, baj? (Igen) (Nem) párbeszédablak. Reggel óta ment egy render, 14.15-re fejezte volna be. Amikor először bekérdezett, hogy postpone restart, betoltam neki, hogy 4 óra, mert nem lehet több, erre most újraindította a rohadjékja az egész gépet, mert abban a 3 percben pont nem voltam a gép mellett. Most magyarázkodhatok az ügyfélnek, meg hagyhatom bent a gépet a cégben éjszakára (letiltva azt a rohadt frissítést). Linux legalább csak emlékeztet, hogy majd esetleg tanácsos lenne alkalom adtán újraindítani, de ezt nem nevezném szoftvertervezésnek, hogy nesze wazeg, hülye júzer, újraindítottam neked!
    Hogy ...$!$#$$%&*&@#$%$$^!#$ (moderáltam magam, beperelni - pláne Szerbiában ilyesmiért nem tudom őket, még ha bizonyítani is tudom, hogy kb. 60€ buktám van ez a rohadt restart miatt, maximum azt tudom tenni, hogy mégiscsak lopom a cuccaikat, és akkor nem lesz alapom mérgelődni, de legalább anyagilag beleférek.)

Ha fotós offtopikban még offra is állítanám, az on lenne, úgyhogy így hagyom, szaktopikba ezt nem írom be, mert majd megkapom, hogy én voltam a hülye, hogy Win7 x64-en bekapcsoltam az automatikus frissítést.

[ Szerkesztve ]

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés