Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
spanyoll
addikt
válasz Gondwana #1038 üzenetére
Látod látod, tudom én jó irányba is terelni a témát
Amúgy ha már kedvenceket ír mindenki akkor nekem egyik favorit Cliff Mautner. Jól nyomja nagyon, bár távol áll tőlem az esküvőfotó, de akkor is"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Freddy76
addikt
válasz Gondwana #881 üzenetére
Az a baj, hogy a hozzád hasonlók óriási előnyben vannak ... Én csak a gyermek születése előtt kezdtem el gondolkodni a régi kompakt cseréjén, amikor megszületett, kb. három napja volt a kezemben egy nikon d3100... Most kezdem kapisgálni a fotózást technikai értelemben, most vagyok ott, hogy be tudok lőni egy expót, valamennyire tudok vakuzni, ismerem valamennyire a komponálás szabályait. De közben manó 17 hónapos lett, és nézem vissza a régi képeimet, mindegyiknél megállva, hogy jobb is lehetett volna... Arról nem is szólva, hogy rengeteg backfókuszos lett, de ezt az akkori szememmel fel sem ismertem.
Persze nem panaszkodom, mert nem ez a lényeg, és így is nagyon jó képanyagom van, de a következő törpénél már előnyben leszek. Meg persze az is előny, hogy anno is raw+jpg-ben fotóztam, mondván ki tudja, és biza most, hogy már valamennyire az lr is megy, újra tudom gondolni a régi képeket - igen jó eredménnyel.
A lányom meg imád fotózni. Odajön, belefúrja magát az ölembe, rányomja a kis fejét a keresőre, hunyorít veszettül, és nyomja az expogombot. Aztán amikor az lcd-n megjelenik egy kép, amint Anya, Tappancs, vagy Tigris felismerhető, akkor kacaj van. Megjegyzem, az mókás, hogy ha egymás mellett ülnek az említett személyek, az arcfelismerés következetesen Tappancsra állítja az élességet, tehát nem a feleségem arcára... Pedig szép arca van neki is, és meg is van rajta minden, ami kell .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Larry303
addikt
válasz Gondwana #881 üzenetére
őőőőő
2 hónapja vagyok gyakorló apuka...kattintani nem győzök, de inkább az fogott meg a sorozatban hogyan lehetnék én is worlds best father szóval a gyereknevelési eszméimet kell inkább átgondolni
a papír, a hdd dropbox stb adott...már csak egy kisebb láncfűrészt kell beszereznem, hogy a pici is elbírja[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
törölt tag
válasz Gondwana #507 üzenetére
Sajnos igen, utolsó mondat érvényes. Enterprise környezetben mindennemű update és oprendszer-önállósítja-magát című dolog full off-on és ember szabályozza, mikor mehet fel update, patch, akármi, milyen gépre vagy gépekre, előtte ügyféllel egyeztetni, backup, helyreállítási terv, downtime ablak, bla bla. Van ügyfél, aki pl. szart magasról a security hole-ra. Amíg megy a vasa, mi azt ne piszkáljuk, csitt, kuss, nemkell és hagyjátokbékén.
Szóval ami működik, azt nem kell bolygatni. Nálam is off otthon, a notification meg letiltva, ne is lássam. Alap SP1 és kakukk. Adobe kancsóságok dettó, mi az, hogy egy szaros Reader hetente frissíti magát.. majd ha összevissza esnek keresztbe-kasul a betűk egy PDF-ben, elgondolkodom azon, régi-e a reader-em, de addig qss mindenkinek. Természetesen az Avast engedve..
*nix rendszereken meg nem ritka a több éves host sem, amíg mindent támogat a rajta futó programnak, főleg ha ez egy VM-eket host-oló VMWare mondjuk. Az egyes VM-eket az ember egy snapshot után simán frissíti, de a teljes host szent tehén és ha csak nagyon nagyon kell és muszáj, akkor esik neki az ember az update-nek.
Nevertheless, ha fel akarod gyújtani Redmondot, a gyufát finanszírozom szívesen. Mobilgyártókat nem akarsz gyújtogatni ? Most éppen Androidról Blackberry-re migrálnám a telefonkönyvem, mission impossible szaga van, közbe kell iktatnom egy Outlook-ot, abba beimportálnom a teljes Android telókönyvet annak a szoftverével, majd feltennem a Blackberry szoftverét és Outlook-ból kiexportálnom a BB-be ezen kontaktokat, közben persze összevissza mocskolja az egész cucc az Outlook-ot és úgy a fél világot.. Nonszensz.
-
-
Freddy76
addikt
válasz Gondwana #315 üzenetére
Nálam csak 10... De nekem még kapcsolatunk elején a cigi letétele jelentett egy tízest, így most 20 van rajtam. Szoktam mondani, hogy most már nem járok vadászni, nem kell, hogy gyors legyek...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz Gondwana #200 üzenetére
Ja hogy ez fényképező, nem telefon.
Te figy TayRol, ennyi gépet meg obit piacra dobsz, megvan a dényóccáz.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Gondwana #106 üzenetére
Másik verzió, hogy hozzá tudok jutni 40-45 körül egy ASUS GeForce GTX660 DirectCU II -höz.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest