- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1048 üzenetére
Én r.kat, de az ügyfélkör - akiket fotózunk - jelentős része itteni államvallású, onnan a gyakorlati tapasztalat.
Szerk.: és a 20+45 szerintem is tökéletes, bár pont keresztelőhöz, ahol ezidőtájt eléggé becsomagolják az ifjú keresztelendőt, nem túl sok portréznivaló szokott maradni, ezért én 14+20-szal futnék neki, ha nekem kellene GH1 + 2 üveggel megoldanom.
-
Gondwana
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1042 üzenetére
Lassan kézikönyvet adhatunk ki a Szabadka-környéki plébánosokhoz (megtörtént eset, hugom fiának a keresztelője, én a keresztapa, főnököm fotóz, az első sort, ahol álltunk, 1x ellövi premierben meg 1x nagytotálban, erre a plébi látványos krákogva megszakítja a mondatát, hogy nem kell azt a gyereket annyit fényképezni - mindezt még filmre, úgy, hogy a mise utáni közös képekkel együtt volt összesen 25 felvétel, de minden benne volt, mirha, fehér ruha, locsolás, gyertya-gyujtás-átadás) - ehhez képest nekem már aránytalanul fotósbarátinak tűnik, ami a pravoszláv templomokban zajlik: csak az oltártérbe bemenni nem szabad, egyébként onnan fotózok, ahonnan akarok, locsolás előtt gyakran ki is néz a szerepéből a pópa, hogy hol állok, hogy forduljon, hogy több látszon. Náluk egy kicsit több részlet van a szertartásban, kicsit bensőségesebb is, hogy nem amúgy mellesleg mise közben keresztelünk egyet, hanem gyakorlatilag csak a család, csak a keresztelőre jött. (Persze, ott is vannak alkalmak, egyik-másik populáris védőszent, amelyik napokon 4-5 túrában, tránként 5-8 gyereket keresztelnek egyszerre, ott megint mások a kihívások)
-
Gondwana
addikt
(Aztaaa! Mennyivel jobb téma, mint a legutóbbi IHB!
Mégis fotós topik ez!
)
-
Gondwana
addikt
válasz
Real_Necro #1022 üzenetére
(... vagy a vezérlést is kiteszik egy műhódra - Tachikoma)
-
Gondwana
addikt
válasz
Larry303 #879 üzenetére
Alapvetően csak két mozdulat az egész: előre, hátra. Utána rájössz, hogy semminek nem lehet úgy örülni, mint egy gyereknek, meg ahogy nyílik ki számára a világ - csak győzzed dokumentálni (akinek van esze, papírképben gyűjti, aki bátor, HDD-n, DVD-n, DAT-kazettán, akire meg még a jelzőket is sajnálnám, azok a fácsén)!
-
Gondwana
addikt
válasz
Real_Necro #848 üzenetére
Csak nehogy túlzásba vigyed!
-
Gondwana
addikt
Itt egy félig retusált kép, ebben az állapotában 1.5h volt benne, már 3 fölött járok, nemsoká kész (tudom, hülye vagyok, mert szügyfél nem fogja kifizetni, de Szerbia, én így is szeretlek...)
Szerk.: inkább nem az eredetit linkelem ide...
-
Gondwana
addikt
Most ott tartok, hogy gyújtaná fel valami hiblibajos, akinek elgurult a gyógyszere, azt az egész kiba.. Redmondot! Hogy azt a rohadt update-t előbb feltolta reggel, majd utána kérdezett, mint a Letöröltem, baj? (Igen) (Nem) párbeszédablak. Reggel óta ment egy render, 14.15-re fejezte volna be. Amikor először bekérdezett, hogy postpone restart, betoltam neki, hogy 4 óra, mert nem lehet több, erre most újraindította a rohadjékja az egész gépet, mert abban a 3 percben pont nem voltam a gép mellett. Most magyarázkodhatok az ügyfélnek, meg hagyhatom bent a gépet a cégben éjszakára (letiltva azt a rohadt frissítést). Linux legalább csak emlékeztet, hogy majd esetleg tanácsos lenne alkalom adtán újraindítani, de ezt nem nevezném szoftvertervezésnek, hogy nesze wazeg, hülye júzer, újraindítottam neked!
Hogy ...$!$#$$%&*&@#$%$$^!#$ (moderáltam magam, beperelni - pláne Szerbiában ilyesmiért nem tudom őket, még ha bizonyítani is tudom, hogy kb. 60€ buktám van ez a rohadt restart miatt, maximum azt tudom tenni, hogy mégiscsak lopom a cuccaikat, és akkor nem lesz alapom mérgelődni, de legalább anyagilag beleférek.)Ha fotós offtopikban még offra is állítanám, az on lenne, úgyhogy így hagyom, szaktopikba ezt nem írom be, mert majd megkapom, hogy én voltam a hülye, hogy Win7 x64-en bekapcsoltam az automatikus frissítést.
-
Gondwana
addikt
válasz
spanyoll #462 üzenetére
...Hanem arra, hogy ha valaki szeret pl portréfotózni, él-hal érte, akkor ha azt csinálja, akkor élvezni is fogja nagy részt. Szerintem...
... és akkor jön a ballagási időszak, aminek a 3-4 hónapja alatt tavaj lőttem kb. 20-25.000 portrét (OK, leválogatás után már csak 1/4-e maradt retusálni. Na jó, persze, nem mind lakatos meg elektro-műszerész, vannak gimisek is, meg egészségügyi technikusok is, ahol akad néznivaló is, nem csak fotóznivaló) -
Gondwana
addikt
válasz
Real_Necro #199 üzenetére
(tíztíz = X10)
-
Gondwana
addikt
válasz
Real_Necro #105 üzenetére
... ööö... izé... ThinkPad esetleg helyette?
-
Gondwana
addikt
válasz
philoxenia #50 üzenetére
(megfordìtva: van olyan üveg, amit nem lehet (m)4/3-ra adaptàlni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest