Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #7130 üzenetére
-
ytmtralalaa
csendes tag
ez a srác már 1óra alatt 20dollárt bukott be, egy egyfolytába rebuy max. nyom, ha veszít
AA van flopba lejött egy újabb ász és 1dollárra emelt
Lol, 6 nap alatt kiszedtem a PokerStrategys 50dolcsis bónusztMég szép hogy jó sok hibám van. Majd ha elérem a 100 dollárt(nálam ez a lélektani határ) elkezdek gondolkozni, hogy figyelni és olvasni kéne. Addig mókázok, nem tettem bele semmit, de bennt vagyok a mókuskerékben!
[ Szerkesztve ]
FELVI #2008# -> BME GTK Büfé, ruhatár szak
-
SLYM
veterán
válasz ytmtralalaa #7153 üzenetére
ezt még egy régebbi handedre írtam, de ez is rossz. de ahogy írtad nem foglalkozol komolyan a pókerrek, szóval akkor mindegy. rengeteg alapvető hibád van amit nem kézelemzéssel, hanem az alapok tanulásával lehetne javítani. azt ajánlom ha esetleg kicsit komolyabban veszed majd egyszer
-
concret_hp
addikt
válasz gabranek #7137 üzenetére
nem rossz ez így, de mondjuk ha flopon visszaemelsz, valószínű akkor sem dobja el az ellen akár mi van nála amivel emelt (mikrolimit rulz), viszont a sima calllal kockáztatod, hogy behúz egy sort vagy egy flösst. azt viszont jól láttad, hogy turnon allin kell menni mindneképp
szóval inkább mondjuk egy visszaemelés 2.5ig, amit valószínűleg úgyis megad, vagy visszaemel allinig.
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
Nem tudom itt az ellenfél biztos volt benne, hogy gyenge lappal squeezet mutatok be, vagy szimplán hülye volt.
Persze a cooler flop mondhatni természetes.[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #7157 üzenetére
gyengébb lappal
-
ytmtralalaa
csendes tag
Na jó, ma jött el az a nap amikor elkezdek "tanulni". Selindek írásán kívül van valami használható ?
Unatkoztam és beszálltam ma egy 55dolcsis huncutságba. Hát csak 1 hely híján maradtam le a fizetésről.Szóval most 20dolcsin állok, bele kellene húzni
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz ytmtralalaa #7160 üzenetére
Ha van egy magyar számlás mb, akkor esélytelen azt átvarázsolni USDsre és ki se törölhetem magam ?
-
L|zsidoboz
őstag
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz L|zsidoboz #7162 üzenetére
akkor igényelhetek dobornyomott VISA kártyát... Azzal ugye nem lesz problémám vagy ott a kifizetés országokhoz kötött ?
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz ytmtralalaa #7163 üzenetére
A legtöbb teremnél nincs Visara kifizetés, ott banki átutalást kell helyette használni, aminek általában külön díja van.
Másrészt a Visa éves díja sem elhanyagolható tényező.Először nyerd föl magad, utána ráérsz gondolkodni, mire költöd a pénzt.
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz L|zsidoboz #7165 üzenetére
Akkor kivárok. Amúgy azon vagyok, bőszen olvasgatok és értelmezek!
Még nincs veszve semmi!FELVI #2008# -> BME GTK Büfé, ruhatár szak
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7165 üzenetére
pl hol nincs? sztem több mint a felében van.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #7167 üzenetére
cake, b2b, prima és boss termek nagy része (a legtöbb jó rakebackes terem).
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #7159 üzenetére
úgyérted az AK mint gyenge lap squeeze-re?
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #7168 üzenetére
Cake-en van PT, de csak a saját játékodat tudod vele elemezni, HUD-nincs. Viszont az elemzést célszerű a napi játék után rögtön megejteni, mert az ellenfél lapjai minden esetben AKo-lesz. Szóval amíg emlékszel rá, hogy ott 78o-al adta az emelésed addig jó, de egy hét múlva már csak a statisztika marad.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #7172 üzenetére
Válaszoltál, hogy hol nincs PT. Köztük volt a cake. De ott pont van PT, ha csak korlátozottan használható is.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7168 üzenetére
sütit nemtom, b2b-n viszont ingyen kiutaljáka pízt. prímát nemtom (Boyle-n játszottam ott volt, de úgynézem sok helyen tényleg nincs), bosst kerülöm
de a fulltilten (asszem), psen, partyn, everesten, ub-n van kártyára kifizetés.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #7175 üzenetére
UB-n anno csak amerikaiaknak utaltak vissza Visára, ez már megváltozott?
-
concret_hp
addikt
-
oettinger01
őstag
lurdyba jár valaki pókerezni?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
attiati
veterán
Ti milyen tracker programot használtok?
Állítólag 3 jófajta is létezik (PokerTracker, PokerOffice, Holdem Manager), de mindegyikben van amit a másik kettő nem tud.
Egy kezdő fazonnak melyik lehet a legjobb?
Sokfajta termet támogasson, tudjam követni, hogy melyik nap mennyit játszottam, hogyan változik a bankrollom egy adott időszakban, és azokhoz megjegyzés írni (pl. itt fáradtan ültem le, itt marhára tudtam koncentrálni...), és az adott játékosról gyorsan, lényeges információkat közöljön (passz hogy mik a fontosak )csak itt olvasgattam róluk:
[link] -
viharhozo
addikt
válasz attiati #7179 üzenetére
Pokeroffice-om egyszer volt ugy 10 percig, arrol nem tudok nyilatkozni.
A Holdem Managert ugy ket hete probalgatom. Tenyleg baromi sokat tud, csak kerdes, mennyire hasznalhatok azok az aprolekos infok, amikhez hozzajutsz.
A PT2+Pahudnak egy nagy baja van, nem tudja a 3betet. Ha tudna, nem kinlodnek a HM-mel.
A PT3 jelenleg egy fos.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
concret_hp
addikt
hogyan nyerjünk 1 hand alatt 123 bájint?
flopon még azt hittem nem sokat fogok nyerni már megint (ma kb. még 1K handet se játszottam de a 3. flopolt pókerem, mellesleg vagy 200$ minuszba vagyok) , turnon eléggé örültem, riveren meg kib@szottul örültem
ugyanis badbeat jackpotos hand volt 2455.95€-t kaptam (namost 500 volt az egyenlegem eddig i4en )[ Szerkesztve ]
-
Andrej91
csendes tag
válasz concret_hp #7181 üzenetére
Ez nagyon kemény parti volt, de ha belegondolsz nagy szerencséd volt,hogy allin ment, mert a két dámát elkellett volna dobni floppon az emelésednél. Nekem is volt már olyan partim, hogy KK-m volt pre-flop allin QQ call és nyertem,de ez előben volt, igazából teljesen mind1.
Lustaság fél egészség
-
adalbert1
veterán
Grat!
Nekem a b2b-n sose sikerült még csak a közelébe se jutnom a bad beat jackpotnak anno...
-
concret_hp
addikt
válasz Andrej91 #7182 üzenetére
mér az hogy riverre leesett az 1 out az nme qrvanagy mák? vagy úgy egyébként qrvanagy mák nélkül lehet badbeat jackpotot nyerni?
(hozzáteszem, a héten kb. 5-600 minuszban vagyok egyébként, pont azért mert egyfolytában lemákolnak)ja egyébként meg flopon csekk-csekk volt
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
wow! akkor ez egy szerencsés session volt. 2500 €. wow!
-
Andrej91
csendes tag
válasz L|zsidoboz #7185 üzenetére
nem a floppon kellett volna dobni ha nem amikor a hívásra raiselt akkor a dáma tudhatta volna, hogy király van a másiknál
Lustaság fél egészség
-
-
Andrej91
csendes tag
válasz concret_hp #7192 üzenetére
Hát igen csak ez a három lap a verő lap, sztem elég szarul játszotta meg, de én is így vélekednék a helyedbe ha enyit nyertem volna azért egy KQ simán benne volt a pakliba vagy egy KK, ha K6 lett volna az fish játék lett volna.
Lustaság fél egészség
-
Andrej91
csendes tag
válasz L|zsidoboz #7195 üzenetére
Renszeresen játszom majdnem mindenap már 1éve, járok cashezni és tournamentekre is egyaránt.
Lustaság fél egészség
-
Cassidey
senior tag
válasz concret_hp #7175 üzenetére
en ugy emlekszem bosson is, igazabol meglepne ha nem. persze lehet nem mindben.
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Nem nagyon akarom saját pénzemen játszani (legfeljebb késöbb ha így nem jönne be) így érdekelni hogy mennyire ajánljátok ezet az oldalt és ilyen odlalakat? [link]
Nem élnek vissaaz az adatokkal? A bonuszokat tényleg kifizetik? Stb...
"Tudok pokerezni"Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest