Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Nehéz ügy, nekem régen voltak ilyen paráim, hétfőtől játszok én is mindennap, 10$NL, csak meló után, 1+1órákat, attól függ hogy megy a játék. Eddig nyereségesnek mondhatom magam. Fura, flop után A-Kt is eldobtam, és ha sokan voltak bent csak monsterrel játszottam, ez nem élvezeti póker, ez bankrollépítésnek indul, meló után amúgy sem tudok sokkal többet játszani. Blöffölni ritkán blöffölök, full tablenél, ha 5-6ember néz flopot, 2nd párral, short tablenél beblöfölök, 5-6emberrel chekkolok, szerintem nincs értelme falnak menni.
Az a véleményem, hogy ezen a szinten megfelelő lappal ki fognak fizetni, régi, és friss tapasztalatok alapján. Feltünően nagy all int én csak nutal adok meg, ha már 2 egyforma lap van az asztalon parázok a nut flössel. Tudom ez sokszor túlzott para, de bizonyos szinten megóv. Nem tudom mit hoz a jövő, lehet engem is elkap majd egy nagy bukósorozat, alig játszottam még idén, nem tudom, én most bizakodó státusztba vagyok, 100% vagyok hogy lesz ez még így se. Ezen a szinten nem lehet okos póker játszani, véleményem szerint, persze van sok ember aki nagy emelésre bedobja, de szerintem többet lehet veszteni a kisérletezéssel. Nem tudom, esetleg próbálkozz, ilyen 1-5dolláros MTTkkel, hátha ott több szerencséd van, és ha esetleg kifogsz egy szerencsés napot akkor szépet nyerhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest