- Fórumok
- Egyéb
- PH! geforcefx
- (téma lezárva)
- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Den
veterán
Ezt nem hiszen. Honnan szedted a hírt a sima 5800 ultra még csak most jött ki.
Amúgy nagyon hasonlít rá. Afrekvenciák szerintem hibásak. Nekem vízhűtéssel sem sikerült itthon az fx-et 530/540 fölé húzni akkor hogy menne 600/600 on.
nem tudom hogy ez igaz e de ha igen akkor lecserélem az fx emet egy ilyenre.
üdv.
ui: a forrást add meg léciAzért nem ment följebb mert nem vargáné tápot használtál :)
-
Cefa
senior tag
Ezt nem hiszen. Honnan szedted a hírt a sima 5800 ultra még csak most jött ki.
Amúgy nagyon hasonlít rá. Afrekvenciák szerintem hibásak. Nekem vízhűtéssel sem sikerült itthon az fx-et 530/540 fölé húzni akkor hogy menne 600/600 on.
nem tudom hogy ez igaz e de ha igen akkor lecserélem az fx emet egy ilyenre.
üdv.
ui: a forrást add meg léci -
JulWCZar
senior tag
A Vargane es Tsa. hivatalos forgalmazoja a Mi*tral. :D
-
rvs
aktív tag
-
neduddki
nagyúr
Nos barátim, egyszerre elkészült a tesztpéldány. A gyári specifikációktól eltérően ez 600Mhz / 600Mhz (1200Mhz) frekvenciákon működik, és a hűtése egy spec. Vargáné és Tsa darab. És persze vörös. Az MSI lapom után nagyon megtetszett ez a szín.
Előrendelni lehet, a szállítás időpontja változhat. (Május egy előtt semmiképpen sem lehetséges)
Köszönet JulWCZar-nak az ötletért. :))
És most uraim, és hölgyeim lássanak csodát!
HI!
Legyszives keszics nekem egy ph! radeon 100000-est is! Azonnali szallitassal max 500 ft-ert! vevo vagyok 100000 darabra!
udv
neduddki -
Den
veterán
-
Den
veterán
Most nézem a mélszerverem, téleg valami gáz van. no route to host, meg ilyeneket ír. Mindjárt megnéze mi gondja.
-
klumbik
tag
A gpu sem egyezik: ez egy álhír! [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=9469&start=30&what=&how=&fid=20#msg37[/L]
-
klumbik
tag
Csalás! Ez nem az eredeti Vargáné referenciakártya! Az ugyanis itt készülget nálam! Az lesz ütős!
-
WaterLo
aktív tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
Azért lehetett volna annyi stíl bennetek, hogy egy R350-es NYÁK-ot PH!-sítotok... ilyen hőköpő és ordító vackokkal nem foglalkozunk :P
-
Edgeri
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy nézhet ki Vargáné élőben :D
Meg Varga úr. -
Jester
aktív tag
-
dam
tag
Tíz darab fölött mennyi kedvezményt adsz??? :))
-
Edem
senior tag
NE VEGYETEK BELŐLE!!! EZ FAKE!!!
:DDD :DDD :DDD -
vernyul
tag
-
Den
veterán
-
Lunatic
aktív tag
-
Den
veterán
-
vernyul
tag
nekem mer nem jon be a kep????
lehet azert mert nincs ott?:( -
rvs
aktív tag
-
KERO_SAN
aktív tag
Huh vazeg...nekem kell egy:P
Ph! ti4200at beszamitsz?:P -
Jander
senior tag
Eheheeee :) ez igen látom itt valaki nagyon unatkozott PhotoShop órán :DD
-
rvs
aktív tag
Nos barátim, egyszerre elkészült a tesztpéldány. A gyári specifikációktól eltérően ez 600Mhz / 600Mhz (1200Mhz) frekvenciákon működik, és a hűtése egy spec. Vargáné és Tsa darab. És persze vörös. Az MSI lapom után nagyon megtetszett ez a szín.
Előrendelni lehet, a szállítás időpontja változhat. (Május egy előtt semmiképpen sem lehetséges)
Köszönet JulWCZar-nak az ötletért. :))
És most uraim, és hölgyeim lássanak csodát!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- PH! geforcefx
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Óra topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Erős Gamer PC R5 5500 RX 5700 XT Nitro SE 16GB 512GB NVMe
- Apple watch Ultra óceán/ alpesi szíj több szín!!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung 850 PRO 2.5 512GB SATA3 SSD
- ASUS ROG és Logitech gamer headsetek akciós áron!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest