Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pècsimunkás
addikt
Jaaaa... ezt minden nap megcsinálom, amikor játszom
4 a rekordom egy nap, bár akkor 12 órás meccset játszottunk tesómmal .
A pécsi dartsos boltban, amikor választottam egyszer egy nyilat, ott is megcsináltam. Azt mondta a hölgy, hogy rossz a dobás technikám, dobjam el a nyíl mellett. Mondom köszi... T20 ban volt a nyilam, annak is a szélén.
Amúgy tudok leváltani- vagy éppen fel, de ha bent van a triplában, annak is a szélén egy nyíl, és nem áll keresztben, akkor oda fogom dobni megint.[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Nem tudom. Nyáron már zárva volt, mikor akartam menni. Ki is van írva a házra, hogy eladó.
Egy szabim kimaradt tavaly a korona miatt. Aztán, mikor akartam, és tudtam menni, már zárva voltak.
Remélem nincs baj, "csak" nyugdíjazták magukat.
A hsz- ed alapján ismered őket. Jó hely volt, nem?[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Volt...
Tesómmal volt 10% kedvezményünk, de akiket oda küldtünk, és a "Németországban dolgozó testvérekre" hivatkoztak, simán megkapták a 10% kedvezményt.
Tisztában voltak vele, milyen darts élet van Németországban, kérdezgették miért nem itt vásárolunk..
Egyszerű... inkább a magyar kisvállakozót segítjük, a 82 milliós piacon meg a német shoppok meg tudnak élni.
De mivel bezártak, most át álltunk erre...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest