Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Sikeresen átköltöztettem a táblát az új lakásba. Megcsináltam szépen köré a filc/osb lap kombinációt,de csak nem olyan halk amilyet szeretnék (tégla fal) :/ 1 réteg szivacsot még közzé teszek,meg a táblatartó csavart leszigszalagozom,hátha. De jobban aggaszt a kipattanó,ugyanis nem célom mostanság parkettát cserélni. Ti mit használtok? Mert nekem a dupla ipari filc anyagon is átmegy mint a vaj,meg a szőnyegen is. Valami olyan kellene,amit könnyű letenni és utána felvenni és összehajtogatni hogy ne egy 1x1es osb lappal kelljen szenvedni. Ajánlottak mosógép alátét gumit,de azért nem veszem meg hogy csak kipróbáljam. Meg a tábla köré is kellene egy plusz réteg,mert az osb-ből inkább kipattan mint beleáll. Annyit szarakodok már vele,hogy kezd a játék rovására menni. Mondjuk nem miattam kell ez a fene nagy védelem,hanem a lelkes ismerősök,család miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PayPal
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest