Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
-
atike
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindenkinek kell valami hobbi, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Golden9
veterán
Jöhet a lila elefánt.

Hová tűnt a " Hová tűnt, a "Jelentsd a csalókat" topik?"? -
törölt tag
Úgy látszik nem csak én használok alkoholalapú tudatmódosítokat napzárásnak. ::D
-
-
törölt tag
[link] :)
Tetszik. :) -
Kicsirics77
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
[link] Nem mindig céloz jól a szungyi.....

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
válasz
philoxenia
üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
törölt tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére

-
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
"nem azért a pár fuillért ért de ha enm igo hanem műás igazábol tökmindegy, a lényeg az irandomban a céleszköz volt, nem a program, tölem googlemaps-ot is ahsználhatsz pna-n mert lehet. az igo csak példa volt, a lényeg a céleszköz volt. de hagyjuk mert off."
Na nem azért a pár fillérért, de ha nem IGO hanem más, igazából tökmindegy. A lényeg az irányomban a céleszköz volt nem a program. Tőlem Google Maps-ot is használhatsz PNA-n, mert lehet. Az IGO csak példa volt, a lényeg a céleszköz lett volna, de hagyjuk mert OFF. -
unravel
őstag
Ő mit szeretne közölni? [link]
-
Saccco
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Most jutott eszembe van Logitech-es cuccom - volt is Dual Action és F310-es kontroller de azon nincs gumi csak valami "puhább" műanyag, és persze a mostani is F310.
-
Cs1csó
titán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
A fotózás előtt azért meg lehetett volna takarítani az egereket enyhén retkesek.
(#14846) DeFranco
Remicsoda?

-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én még emlékszem valami 2.5kg-os CAD egerekre régről.... :)
Akkor sem értettem, de a használója szerint "ezt használod, nem rángatod" :) -
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez már nem is patkány, hanem Kapibara!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Én például patkányt! [link]

-
C. s.
addikt
-
válasz
philoxenia
üzenetére
lezsóul
-
Bird
addikt
Epic eltévedés ever.

-
nyisziati
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja... A sok vicces cicus...
-
Cs1csó
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Powered by Synthwave
Amúgy 100 szónak is egy a vége, ha napi 1-2 tucat hozzászólást generálna simán lehetne "Razer egér" topik is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Akinek nagy a keze, használjon patkányt, vagy tengerimalacot, nem?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Bird
addikt
A nickkel együtt nézve nagyot üt: [link].

-
törölt tag
válasz
unclefucka
üzenetére
-
unclefucka
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nagyon "cuki" volt, úgyhogy eszem ágában sem volt hozzányúlni...
Kértem tőle engedélyt, hogy lefotózhassam (mert fostam, minta gép
), de nem szólt semmit, így "katt" és gyorsan továbbálltam. Kemény csávónak tűnt. 
A pontos fajt nem ismerem, de -jóval- nagyobb volt, mint 10 cm.
A cikk egyébként jó kis olvasmány, köszönjük a nép nevében

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
unclefucka
üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz
vgyuri
üzenetére
"az elhullott lófélék hullájának kivételével – legfeljebb évi 100 kilogramm össztömegig elföldelhető"
Mi - amióta az eszemet tudom - ezt csináljuk. Volt már nálunk macska, kutya, sündisznó, tengerimalac, szongáriai cselőpók, meg minden egyéb furcsaság. Kész állattemető a kertünk.
De amelyik elhullott, azt mindig a földbe temettük. -
nyisziati
veterán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére

-
-
nyisziati
veterán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére

Kemény.
Ez egy Örkénybe oltott Puzsér Róbert, erősen megfűszerezve Csernus Imrével, frissensült Buciba töltve.Szabadidejében retro AMD és Cyrix CPU-kat zúz porrá, majd elégedett mosollyal tömködi a pipájába a végterméket.
Rágyújt, majd füsteregetés közben támadt procigőzös gondolatait veti papír helyett a PH kommentablakába. -
-
nyisziati
veterán
-
-
Cs1csó
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
+ a "finomítás" vagy a clear type hatás.
-
zolka95
őstag
Azért népszerű a Times New Roman, mert az a legkényelmesebb a szemnek. Ez a betűtípus fárasztja a legkevésbé.
Anno középsuliban mondta az infó tanár érdekességként.
A túlzott optimizmus pedig torzítja a valóságot. Meg nagyobb lesz a pofára esés (bármilyen szituban).
Meg nem kicsit zavaró. Nem csak nekem, hanem szerintem sok más embernek is. (nem, nem iligy vagyok)A tízezresen lévő szmájlin jót nevettem.

-
nyisziati
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
"annyi hogy te még nem dolgoztál olyan helyen ahol céges dokumentumokat kellett összeállítani"
Ebben ne legyél olyan biztos."a gond akkor van amikor azt hiszed az a világ amit az egységsugarú körödben észlelsz magad körül."
Ezzel a kirekesztő, lekicsinylő véleményeddel tökéletesen aláhúztad az előző kommentemben rólad kifejtett diagnózisomat. -
DeFranco
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
a felnőttbuli magánhasználat ésvagy marketing
a véleményeddel semmi gond, amúgy megfér a kettőnk véleménye egymás mellett, annyi hogy te még nem dolgoztál olyan helyen ahol céges dokumentumokat kellett összeállítani. nem gond ez, a gond akkor van amikor azt hiszed az a világ amit az egységsugarú körödben észlelsz magad körül.
-
nyisziati
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Láttam már felnőttbulit is ilyen fontkészlettel hirdetve. Na most akkor mi van?
"és nem te döntöd el hogy milyen betűtípust használsz "
Miért nem ezzel kezdted?
Egyértelmű a szándékod, nem kell a körítés, a többi, amit írtál csak racionalizáló sallang.
Ebben a tagmondatban benne van a teljes belső irányultságod. -
DeFranco
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
óvodában dizájnos.
magáncélra mindenki azt használ amit akar, de az írott anyagok legnagyobb százaléka (az irodalmi műveket kivéve) céges, szervezeti, hivatalos anyag.
ott meg cél az egységes, letisztult és közízléskomform anyag, és nem te döntöd el hogy milyen betűtípust használsz hanem az arculati kézikönyvnek felelsz meg még abban is hogy a nevedet hogy írod alá.
mellesleg a times new roman már ~8-10 éve lekerült a népszerű betűtípusok közül, már régen mást használnak céges szinten is.
-
nyisziati
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Ekkora csúsztatást...
A rákleletet persze, hogy nem ilyen fonttípussal kell átadni. Ahogy a defibrillátort sem.
De a hétköznapi élet szerencsére nem ezekről szól. Ezért is célszerű mókát és kacagást becsempészni, vidám formákat stb. A dizájn kb. erről szól.
Nehogy már 0-24-ben olyan komolyan vegyük az életet, mint egy vakbélgyulladást.
(szerintem valahol ezért is ilyen depressziós Európának ez a része, mert az emberek még mindig nem tanulták meg, hogy az ÖRÖM gyógyít)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)