- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
-
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #14985 üzenetére
Mivel az "ízletes vadgombák" kategóriát nem tartották elég lényegretörőnek, a csiperkét még freudi elszólás alapon jónak látták külön megemlíteni. Ezek után el tudom képzelni, mennyi minden lehet abban a rizottóban 2900 Ft-ért. Lehet, hogy éppen ezért varázsgomba?
bitpork: Durva reklámblokkolód lehet, ha az oldal 90%-át is blokkolja, mert egyébként látszik az étlap.
-
válasz
philoxenia #14987 üzenetére
[kép] Én nem látom, de lehet én vagyok a béna
-
válasz
philoxenia #14985 üzenetére
Üres 48-s menüt hoz be
-
HoaryFox
őstag
Amikor az avatár és az írás elválaszthatatlanok: [link]
-
Golden9
veterán
Gyári kártevők a telefonon hírhez 2 hsz
-
kispx
addikt
-
OnePlus cikk --> komment
-
0xmilan
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
KurtCobain #14973 üzenetére
Jaaaaaj.
classic
-
Geri Bátyó
addikt
Nem igazi aranyköpés, de kicsit adtuk egymás alá a lovat. [link]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
KurtCobain #14973 üzenetére
Jó!
Erről azért eszembe jutott, hogy: "Kérjük erősítsétek meg, hogy az óramutató járásával ellentétesen forgatjátok a kart!" -
KurtCobain
őstag
Csórikám.
Én azért megmosolyogtam.
-
Weareus
addikt
válasz
Geri Bátyó #14968 üzenetére
Jóóóóó.
-
Geri Bátyó
addikt
Mivel amúgy is aktuális az új rangrendszer, egy kis öntökönlövés Aweriot-tól: mert a kutyát nem érdekel
-
bambano
titán
[link] FLx magyarázza a devopsot: " A devops meg annyibol merul ki naluk, hogy van minden nap standup meeting, amin mindenki elmondja miert nem csinalt semmit tegnap se, es ma sem fog."
-
nyisziati
veterán
válasz
Saccco #14963 üzenetére
Ehh... Az ismertetett módszerek alkalmazásához tudnia kéne az előfordulási helyeimet...
Ezen az alapon én is linkelgethetnék "how to kill your dragon" oldalakat.
Ja és persze én sem vagyok olyan butus, hogy eláruljam, a Hős utca melyik végén szoktam inzultálni a géppityus járőröket.
VISZONT, ha esetleg Ő érdeklődne náluk, merre találja nyisziatit, biztos meleg szavak kíséretében útbaigazítanák. -
nyisziati
veterán
válasz
philoxenia #14955 üzenetére
A bikák nem varrnak legót...
Full kamu, nehogy bedőlj neki. -
Saccco
nagyúr
válasz
philoxenia #14957 üzenetére
Nem az.
Most direkt megnéztem még egyszer. -
Saccco
nagyúr
válasz
philoxenia #14955 üzenetére
-
nyisziati
veterán
Azéris...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
philoxenia #14951 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
A tik nem veszekszik... [link]
-
Saccco
nagyúr
Atik ne veszekedjetek.
-
nyisziati
veterán
Bocsánat, akkor csak én röhögtem rajta, de ezexerint rosszul tettem.
Mea culpa.
Itt van még egy nemvicces. [link]
/ez válasz a srác kérdésére/(egyébként meg azért röhögtem rajta, mert kb. úgy hangzott számomra, mintha azt kérdezte volna, hogy "srácok van egy gyári Ladám, ha az eredeti motrot kicserélem egy 1.6-os Golfra, a Lada blokkot meg berakom a csomagtartóba egy harmadik motorral együtt, jó erősen összeszigszalagozva, akkor összeadódik az erejük? Esetleg porse lesz belőlük?")
-
nyisziati
veterán
válasz
customer114 #14942 üzenetére
-
nyisziati
veterán
A hónap beszólása...
/számomra/
-
pulutodurumo
őstag
Nem tudom hogy ez most vicces vagy fájdalmas, de parancsoljatok:
ÁFA mentes? -
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
philoxenia #14931 üzenetére
Az FPS egy elég konkrét, mérhető dolog.
Azon lehet vitatkozni, hogy milyen megjelenítő kell, hogy a tényleges különbség kijöjjön, és melyik játéknak milyen network code-ja van, meg mennyire érdemes 200-300-1000 fölé menni.
De ezek mérhető dolgok. -
válasz
philoxenia #14931 üzenetére
Az ezo-hifi gémer nyelvre fordítva olyan, mintha a 1 millió forintos hűtőpasztát használnál a videokártyához, amitől állítólag kapsz +1 fps-t és megszűnik minden mikrolag, de ezt sehogy nem lehet kimérni vagy legalább észrevenni, te viszont váltig állítod, hogy hatalmas a különbség már érzésre is.
Nyilván működnie kell, mert ha nem, akkor ugye hülye voltál, hogy megvetted a millás pasztát.
-
válasz
unclefucka #14928 üzenetére
Ja, hát megvan ez a direkt "szarul szól" dolog, de az csak másodlagos. A pro audio elsődlegesen a transzparenciáról szól, azaz hogy őszintén visszaadja a hangot, ne szépítsen, színezzen, tehát legyen objektív hangja (persze tökéletesen transzparens hangfal nem létezik). Eredetileg a hifinek kellett volna erről szólnia, de az utóbb pár évtizedben ez nagyon megváltozott és inkább szubjektumról szól, azaz hogy találd meg magadnak a legjobbat. Ami tök jó, csak sokan laikusok, a gyártók pedig ezt kihasználják, aztán jön a hifi-ezotéria. Ezeknek egyébként szinte mindig van alapja, egy hangfalkábel is másképp szólhat, csak ugye a változás mértéké is fontos. De ugye ott a magas ár, s ez szokta a szinte lényegtelent nagyon fontossá tenni, mert ugye "ha már ennyit ráköltöttem, akkor sokkal jobbnak kell lennie".
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
unclefucka #14926 üzenetére
Ami direkt "szarul" szól, az a mixcube, ami másodlagos szettként használatos, s az a cél, hogy az átlag szemetek sávhatárolt karakterisztikáját emulálja. Azaz ami a mixcube-on jól szól, az jól fog szólni az átlag szetteken is.
Az Yamaha NS-10 az más kategória, eredetileg nem is stúdió monitornak készült. De olyan elcseszett karaktere van, hogy felnagyítja a hibákat. Az csak legenda, hogy szarul szól. Van egy komoly közép-kiemelése, s aminek köszönhetően arcodba tolja a hibákat, szóval nagyon analitikus a karaktere, ezért különleges. Zenét hallgatni valóban alkalmatlan.
Yamaha NS-10 karaktereA Yamaha ma kapható HS szériája egyébként az NS-t idézi kinézetre és karakterre, de persze jóval enyhébben.
-
unclefucka
senior tag
válasz
lezso6 #14924 üzenetére
Lehet, hogy röhejesen hangzik, de vannak olyan stúdiós cuccok, amik direkt "szarra" csinálnak.
Az indok egyszerű: Az átlag ember ugyanilyen "szart" hallgat, ha úgy keverik ki a végterméket, hogy azon "jól szól", akkor az átlag embernél is jól szól majd. Ez persze a stúdió munka legvége. Nem tudom, hogy ez még mostanság is szokás, de régen az volt. A jellegzetes "fehér membrános Yamaha monitorok" voltak ilyenek. NS-10 -
válasz
nyisziati #14917 üzenetére
A HiFi topik az nagyon nem szaktopik, hanem egy csoportterápiás topik, ahova szakmailag laikusok járnak egymás féligazságokon alapuló tévképzeteinek megerősítere. Egyszer ott szóbajött ott a pro audio (amit zenészek, hangmérnökök, stb szakemberek használnak), s az egyik tag kijelentette, hogy a stúdiós cuccok szarok, mert ott csak az a fontos, hogy szóljanak, semmi több.
-
mepet
addikt
"Az oroszok bolgár adatokat lopnak" ügy margójára: nálunk nincs adatlopás!
-
nyisziati
veterán
válasz
unclefucka #14916 üzenetére
PH szaktopikok amúgy is egy kicsit túl vannak dimenzionálva.
Sok helyütt észlelhető szakmai sznobság, vagy egyszerűen túlzott "profizmus".Értsd: még a való életben se tesznek bele annyi pénzt/időt ebből élő szakemberek, mint amennyit a PH önjelölt szakijai "megkívánnának".
-
unclefucka
senior tag
válasz
D1Rect #14915 üzenetére
Van az a szint, ahol ez már számít, de azok az emberek nem a PH!-n múlatják az idejüket.
Azt mondjuk nem értem, hogy ezen a szinten, miért nem eleve bejáratott elemeket árulnak, az árukba szerintem simán beleférne.
(Arra gondolok, amikor pl. egy pár nyüves hangfal árából családi házat, a kábel árából meg autót venne a normális ember.) -
KaiotEch
nagyúr
-
KaiotEch
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #14905 üzenetére
Legalább lett volna egy jó napja, de ezt is elrontod...
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest