- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Nem érzed ironikusnak, hogy a ph-n sírnak mert az intel rákényszerít a fejlesztésre. Az Amd pont ugyanezt marketingeli. Az userek meg egymást tüzelik fel, lakomát csapnak az intel porhüvelye felett.A kéjes mámorban egy utolsót kell rúgni az intel cafatjaiba, midőn leváltjuk a kékeket, és piros harci vonalakat festünk az arcunkra egyre mélyebbre kerülünk a fejlesztési kényszer mocsarába.
Most nincs ki megálljt parancsoljon hiszen örömtáncot járunk , hogy győztünk,veled vagyunk AMD!!!
Én meg rezzenéstelen arcal figyelem az őrületet, nem érzek kényszert hogy 3000 ryzent kelljen vennem, meg vagyok elégedve a nyomorúlt 8700-el,az agyonpachelt,a sebezhetőség miatt kiherélt már nem 12 szálas mert szerencsétlennek a másik 6 szálát elvették, kiírtották és sóval behintették.
Leszegett fejjel szégyenkezve hogy nekem csak egy 6 magis 6 szálas elárvult zabigyerekem van, akit nagyon drágán vettem...de mégis csak az enyém...zokogom belűl , némán összeszorított fogakkal és hallgatom az AMD marketingeseit hogy mi a jövőnek fejlesztünk.....Intel...Amd én szeretlek bennetek....ne bántsatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest