Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Nem érzed ironikusnak, hogy a ph-n sírnak mert az intel rákényszerít a fejlesztésre. Az Amd pont ugyanezt marketingeli. Az userek meg egymást tüzelik fel, lakomát csapnak az intel porhüvelye felett.A kéjes mámorban egy utolsót kell rúgni az intel cafatjaiba, midőn leváltjuk a kékeket, és piros harci vonalakat festünk az arcunkra egyre mélyebbre kerülünk a fejlesztési kényszer mocsarába.
Most nincs ki megálljt parancsoljon hiszen örömtáncot járunk , hogy győztünk,veled vagyunk AMD!!!
Én meg rezzenéstelen arcal figyelem az őrületet, nem érzek kényszert hogy 3000 ryzent kelljen vennem, meg vagyok elégedve a nyomorúlt 8700-el,az agyonpachelt,a sebezhetőség miatt kiherélt már nem 12 szálas mert szerencsétlennek a másik 6 szálát elvették, kiírtották és sóval behintették.
Leszegett fejjel szégyenkezve hogy nekem csak egy 6 magis 6 szálas elárvult zabigyerekem van, akit nagyon drágán vettem...de mégis csak az enyém...zokogom belűl , némán összeszorított fogakkal és hallgatom az AMD marketingeseit hogy mi a jövőnek fejlesztünk.....Intel...Amd én szeretlek bennetek....ne bántsatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest