- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
#33253120 #15366 üzenetére
Az attól függ, hogy a kenyér melyik oldala néz a macska felé. Mert ha nem a vajas, akkor Out kolléga téved, és az nagy baj!
És még attól is függ, hogy mivel kötöd rá. Ez egy nagyon bonyolult gondolatkísérlet. Schrödinger nem gondolta át eléggé alaposan a macskás témát. Egyes, leülhet! -
nyisziati
veterán
válasz
#33253120 #15274 üzenetére
Egyetértést én nem látok.
Fehér Holló annyit mondott, hogy az illető villamosmérnök, mire Cpt. Pirk megjegyezte, hogy ezt nem tudta.
De szakmailag nem mondta, hogy ez a megállapítás rendben lenne, tehát fenntartotta korábbi véleményét.
Pedig ő is villamosmérnök.Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy számos diplomás embert láttam már életemben ostobaságok mögé beállni. Mégha egyébként jó szakember is volt.
-
törölt tag
válasz
#33253120 #15227 üzenetére
O egy buta kamionsofőr, (mint én) aki azért van itt mert a parkolóban már senki nem kíváncsi rá, itt meg kontroll nélkül bármennyit írhat. Ha ért hozzá ha nem, O bizony hozzászól. ( Egyre több az ilyen a ph-n , akik leuralnak egy egy topicot, ha értenek hozzá ha nem) ha a valóságban összefutok ilyennel , messzire kerülendő. Egész hétvégén magyarázza a maga profizmusát és a fizetését. Közben meg szakadt a gatyája és hagyma szaga van
-
Golden9
veterán
válasz
#33253120 #14428 üzenetére
Remélem, hogy te jó dolgokra használod a képességed.
-
customer114
őstag
válasz
#33253120 #14332 üzenetére
Nagyon titkos lehet az a történet, ha senki se találja meg neki. Kezd érdekelni miről szólhat. [anunnakik]
-
törölt tag
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #14174 üzenetére
Szerintem nem az a gond, hogy értik-e a humort, hanem vannak olyan témák, amikből ha viccet csinálsz, akkor keresztre kell feszíteni, mert #nácifasisztarasszistanőgyalázóönbíráskodóstb szarszemét vagy. Sajnos haladni kell a korral, a #metoo kampány ezt hozta magával, hogy már semmi olyannal nem viccelhetsz amiben a női nem említve van, a téma a holokauszt tagadással egyenértékű. A konkrét eset kapcsán is ezt látom a dolog mögött, erre a nyakamat rátenném. Mivel mi itt ingyen fórumozunk, ezt el kell fogadni.
-
customer114
őstag
válasz
#33253120 #14174 üzenetére
A bestbuy belülről irányított? Bárcsak az lenne, akkor legalább a heti rendszerességgel kapnánk akciókat.
A topik jelenlegi kinézete ilyesmi lehet:
20% off téma,
40% off téma kibeszélése,
10% releváns akció kibeszélés (ami offnak van titulálva, ez hamarabb törlésre kerül, mint az off off off).
25% "Nem láttatok mostanában valahol akciósan kiflit?"
4,5% AKCIÓ (vagyis: árukereső 550 000 Ft hozza, de most csak 545 990)
0,4% tényleges akció (vagyis van belőle 1 darab, de legalább valaki vette a fáradtságot és megosztotta)
0,1% akció (halandó embereknek) -
válasz
#33253120 #14052 üzenetére
Elismerem amúgy, hogy van tök jó megoldása az Apple-nek pl bizt. mentésre, de annyit az nem ér. 2006-ban nagyon akartam anno iPhone 3G-t, egy ugrálós játék miatt, aztán fél évre rá kijött androidra, így már soha többet nem kellett
Nem is tudom hol láttam a napokban egy képet, hogy egyébként pont az a jellemző(no offense), hogy a szegényebbek pont hogy megveszik a legdrágább telefont, ruhát, míg ami kicsit tehetősebb, az nem feltétlen a legdrágább cuccot veszi meg. Persze ez nem mindenkire igaz. Pl Hála a jó égnek én is megtehetném most, hogy megveszem a legújabb iPhone-t, de nekem a nagyon plafon egy készülékre 100eFt, mert egyszerűen nem ér többet. Ellopják, elhagyod, annyival nem nyújt többet a drágább, hogy annyit kifizessek érte.
-
dobragab
addikt
válasz
#33253120 #13498 üzenetére
Minden kanal derekszogben elhajlott tole, a lekvar persze meg sem mozdult. Azt hiszem, valami olyan megoldas lett a vege, hogy az uvegben kessel feldaraboltuk. Komolyan felmerult az otlet, hogy letorjuk rola az uveget, de a szilankok miatt nem akartuk.
Martasba, szoszba belefozve sokkal finomabb, mint valami modern fos.
-
dobragab
addikt
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #13132 üzenetére
Hát azért az elég valószínűtlen, hogy miután a család egyik tagja válaszol a másik tagnak, az elolvassa, kipróbálja a leírtakat, nyugtázza, hogy milyen király, ugyanis tényleg működik, ezért ugyanazon a nicken meg is köszöni a segítő családtagnak, mindezt 27 másodperc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest