Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Látom kicsit csak kezd szóródni az élmezőny csapat tekintetében. Picit kezdünk eltérni egymástól, bár még vagyunk páran akik egyirányban evezünk. De nem sokan. Ahogy jósoltam
Pár futam és mindenkinek elég más felállása lesz.Részemről az utolsó percekig komoly gondolkodás volt, 3-4 csapatvariáció is játszott, igaz, csak kicsit különböztek egymástól. Végül a hosszútávú érdekeket szem előtt tartva a mostani mellett döntöttem, lemondva a HRTről (holott éreztem, hogy 107 alatt lesznek) és úgy fest nem választottam rosszul.
Hunny: Ne add fel, kitartás! A skill és tudás hosszú távon kompenzálni fogja a kezdeti pechedet és szép lassan araszolgatni fogsz felfele a ranglistán!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár futam és mindenkinek elég más felállása lesz.