Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem is befigyelt a rönyó. Azt ígérték agresszívan fognak fejleszteni, amit a sauberből pl nem nézek ki. Így én mindenképpen az élcsapatok mögé várom őket. Talán Force India szintjén is lehetnek Kubicával és szerintem őket is átugorhatják. Csak rá kell nézni az autóra, ha olyan külsővel olyan gyors mint most akkor abban vannak nagyon jó részek.
(Force India egyébként itt cseszte el a dolgot, Glockot vagy Trullit szvsz meg kell volna venniük, nem bántani akarom Sutilt meg Liuzzit de jó ideje nem bizonyítottak, a nyugdíjas Fiskó majdnem nyert ezzel az autóval miközben Sutil dodzsemet játszott, míg Liuzzi régebben sem tette le a névjegyét)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Force India egyébként itt cseszte el a dolgot, Glockot vagy Trullit szvsz meg kell volna venniük, nem bántani akarom Sutilt meg Liuzzit de jó ideje nem bizonyítottak, a nyugdíjas Fiskó majdnem nyert ezzel az autóval miközben Sutil dodzsemet játszott, míg Liuzzi régebben sem tette le a névjegyét)