- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pXeeT
tag
Jobbra indexnél kikapcsoláskor átugrott az index kar?
Nekem Berlingo II-nél volt ilyen gondom.
Nekem ez a kolléga csinálta meg.
Odamentem, kiszerelte, 15 perc alatt megjavította, visszaszerelte... 8 ezer volt, de mintha gyári új lett volna, nagyon tudom ajánlani.
üdv.: B. -
pXeeT
tag
Nemrég vettem az autót, és mivel télen történt, a klímát nem tudtam rendesen tesztelni
Próbáltam, és működött is, de a hatásfoka nagy kérdőjel volt.
Megjöttek a melegek, és a kérdőjel felkiáltójel lett. (most fázom benne ha maxon megy)
80 ezres szervízen túl vagyunk, pecsét a szervízkönyvben, innentől már szerintem ha nem muszáj, nem látogatom meg a márkaszervízt.
Hatalmas lehúzásnak tartom ami ott megy -
pXeeT
tag
A bizti táblában a hátsó ablak fűtésnek és a tükörfűtésnek ugyanaz a biztije (40-es) ezt megnéztem.
Nem nagyon értem mi lehet a barna aljzat a tükör mögött amibe nem megy csatlakozó, és közös a kábelkötege a tükörlap elektromos állításának csatlakozójával.
Kell szereznem egy fűthető tükörlapot
nesa neked is köszi.Am. tök gáz, hogy egy ~4,5 M FT-os autóból ilyeneket kihagynak... pl. a csipogókat 3 ezerért meg kellett vennem, és utólag betenni (gyárilag be volt kábelezve) és már működött is. Ennek a 2 kis csipogónak van vagy 800 Ft. az előállítási költsége.
Persze értem én, felárért mindent, meg a márkakereskedésnek is meg kell élni valamiből... nade ez már fillérb@szás szerintem... -
pXeeT
tag
Sziasztok,
2012-es Berlingomat az alvázszám alapján nem fűthető visszapillantó tükrökkel adták ki.
A tükör mögötti belső burkolatot levettem, és van ott az állítómotor csatlakozója alatt egy olyan csatlakozó is, amibe nincs bedugva semmi.
Lefotóztam.
Szerintetek egy fűthető tükörlap cserével meg tudnám oldani a dolgot?Rámértem, nincs benne áram se amikor a hátsó ablak fűtést kapcsolom, sem máskor.
Esetleg alul a biztosítékdobozban nincs bekötve... vagy ez a be nem kötött csatlakozó aljzat a motoros behajtható tükörhöz kell.. van ötlete valakinek?A műszerfal elejében sem voltak gyárilag csipogó hangszórók, de ott volt a csatlakozó, csak vennem kellett 2 csipogót és összedugni. Szerintetek itt is ilyesmiről lehet szó?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest