- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok.
Pug 2014-es partnerbe le lett cserélve a gyári fejegység. Hogyan tudom beállítani e nélkül a felső kijelzőn lévő órát?
Köszi.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
MC Pite #4176 üzenetére
+1! ezt az irományt rögzíteni kéne a topik fejlécébe annyira jó!
Annyit tennék hozzá, hogy érdemes mindig benyomott kuplunggal indítani és leállítani az autót. Főleg télen fontos indításnál, hogy a motornak ne kelljen még a hideg váltót is megforgatnia. Leállításnál meg azért fontos, mert talán nem üt akkorát a nyelestengely.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
bogarfull27 #3904 üzenetére
HDI motorral.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
rayoliviero #3019 üzenetére
Sok fórumot elolvastam ezzel kapcsolatban. Olvastam olyat, hogy ez tesz jót a HDI-nek, ha csak 70-80 fokos a vize. Valaki addig próbálkozott a termosztátok csereberéjével (kipróbált vagy 3-4 márkát) míg üzemmelegen 90 fokos vize nem lett. Peugeot szerelő srác a környékbe azt mondta, hogy ez az autó ilyen, ne is próbálkozzak vele. Elvittem az autót hibakód kiolvasásra egy hónapja, ott ugye sok funkciót nézegettünk járó motornál. 10-15 perc alapjáraton való járatás után felment a víz 90 fokra. Csodálkoztam is, hogy jééé még ezt nem láttam ettől az autótól.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
rayoliviero #3014 üzenetére
Nekem is pont ez a szitu.
-
Stylewars_kp
őstag
Gondolom itt sem más a helyzet, de igazad van!
Meg kell nézni, le kell pattintani a védő kupakot (ha van) meg kell mérni a távolságot, hogy megfelelő-e. Ki kell csavarozni és csókolom...mi tanácsot adhatnánk eme bonyolult feladathoz.
De írjon valaki aki rakott fel az adott gépjárműre pls! Engem is érdekelne Pug 206-hoz amúgy. Jó kis cucc! Kallódik jobbra-balra a szemüvegem állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest