- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Peugeot / Citroën / DS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok.
Pug 2014-es partnerbe le lett cserélve a gyári fejegység. Hogyan tudom beállítani e nélkül a felső kijelzőn lévő órát?
Köszi.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
MC Pite #4176 üzenetére
+1! ezt az irományt rögzíteni kéne a topik fejlécébe annyira jó!
Annyit tennék hozzá, hogy érdemes mindig benyomott kuplunggal indítani és leállítani az autót. Főleg télen fontos indításnál, hogy a motornak ne kelljen még a hideg váltót is megforgatnia. Leállításnál meg azért fontos, mert talán nem üt akkorát a nyelestengely.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
bogarfull27 #3904 üzenetére
HDI motorral.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
rayoliviero #3019 üzenetére
Sok fórumot elolvastam ezzel kapcsolatban. Olvastam olyat, hogy ez tesz jót a HDI-nek, ha csak 70-80 fokos a vize. Valaki addig próbálkozott a termosztátok csereberéjével (kipróbált vagy 3-4 márkát) míg üzemmelegen 90 fokos vize nem lett. Peugeot szerelő srác a környékbe azt mondta, hogy ez az autó ilyen, ne is próbálkozzak vele. Elvittem az autót hibakód kiolvasásra egy hónapja, ott ugye sok funkciót nézegettünk járó motornál. 10-15 perc alapjáraton való járatás után felment a víz 90 fokra. Csodálkoztam is, hogy jééé még ezt nem láttam ettől az autótól.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
rayoliviero #3014 üzenetére
Nekem is pont ez a szitu.
-
Stylewars_kp
őstag
Gondolom itt sem más a helyzet, de igazad van!
Meg kell nézni, le kell pattintani a védő kupakot (ha van) meg kell mérni a távolságot, hogy megfelelő-e. Ki kell csavarozni és csókolom...mi tanácsot adhatnánk eme bonyolult feladathoz.
De írjon valaki aki rakott fel az adott gépjárműre pls! Engem is érdekelne Pug 206-hoz amúgy. Jó kis cucc! Kallódik jobbra-balra a szemüvegem állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged