Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
molnarpeter #1499 üzenetére
Köszönöm, megnézem ma és még lehet jövök erre
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Az 1,6-os 109LE-s HDi-ről mi a véleményetek? Egy P407-ről van szó. Az egyik barátomnak 2 literes HDi van és azt mondta, hogy azt válasszam, mert szervizigényesebb az 1,6. Nem annyira akarom elhinni, mert Ford téren pedig egy nagyon dicsért motor.
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek kerdezni valami, ha ti mar talalkoztatok hasonlo problemaval. Ugye az autot majus kozepen vettem (Peugeot 508 SW, 2012, 1.6 HDi), nem volt mostanaig semi gond vele. Bekoszontott az esos ido, mult heten eszre vettem hogy a szonyeg alatt egy kisebb tocsa van. Gondoltam kocsimosoban vizes let...kiszaritottam....
Szombaton megint nedves volt, aztan ma esett delutan eleg rendesen...mentem vagy 10 kilometert a kocsival, minden nagyobb tocsaba belehajtottam....es ta-dam megint tocsa van a szonyegen es alatta.
Most eszre vettem hogy ott ahol a kepen megjeloltem ott nagyon nedves, es a muanyag boritas alatt jon be a viz.Valakinek valami otlete? Mi a fene lehet a baj, vagy valami el van dugulva (viz le vezeto, vagy hasonlo) vagy hianyzik? Azert ne mar hogy egy 4 eves autoba folyon be a viz...
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van valami megoldás, hogy hogyan lehet erősíteni a központi zár távirányítóját vagy a vevő egységet vagy egyáltalán? Mert tettem bele kici kínai rendelt elemet és működik (nemrég vásárolt ugye és az előző gazdája csak kulccsal használta).
Tök jó, már csak a gombot várom bele, csak hát eléggé nehézkesen... 10-ből egyszer kapja meg a jelet és csukja le az ajtókat. Valószínűleg a tetőn lévő kis kocka a lámpa mellett lehet a vevő egység és erre gyanakszom, a kulcsnak világít a kis piros ledje, és ha kicsit nyomom akkor is lezár, ha jól tartom vagy nem tudom mikor is érzékeli. Ötlet?
-
sowi
őstag
válasz
fireman123 #1483 üzenetére
a logban latszania kell
-
sowi
őstag
válasz
fireman123 #1480 üzenetére
ezt a hibat egy millio dologra kiirja, dugjatok ra egy OBD olvasot, latatlanban ne cserelj semmit
-
válasz
fireman123 #1480 üzenetére
hat a hobauzenetbol es a viselkedesbol en uzemanyagszurot cserelnek elsore.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Lányomnak van egy Peugeot 207 1,4 16V kocsija (2006-os évjárat) és a napokban néha egy kicsit elkezdett rángatni, majd 1-2szer leállt, utána beindult és ment tovább.
Ma megjelent a kijelzőn a "depollution system faulty" hibaüzenet és a sárga motorlámpa is világított, viszont a kocsi megy.
Leállítás, újraindítás után néha megjelenik a hibaüzenet, máskor pedig nem, ...és a kocsi egyenlőre megy rendesen, ....főleg városban használja.
Volt ilyen problémája valakinek, mi lehet a gond, mit jelent ez a hibaüzenet? -
salesman
őstag
-
salesman
őstag
(#1471) tresh: Nincs face-m, de köszi!
-
salesman
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítségét, a 206 tegnaptól újra vidáman hasít.
A javítást Szilva Tamás 06202212066 végezte, nyugodtan hívjátok ha BSI, motorvezérlés és műszerfal gondotok van, megbeszéltem vele, hogy felteszem a számát a Pro-ra.Más:
206-ra való 1 db oroszlános, eredeti műanyag dísztárcsát keresek, megegyezünk jeligére! -
Nestor16
senior tag
válasz
molnarpeter #1456 üzenetére
Igen, az lesz.
Írtam is a topikjába, hogy melyiket érdemes. Épp egész jó áron kapható GearBest-n.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #1450 üzenetére
Megvan mi kell nekem! FM Transmitter!
Már hányszor olvastam róla, de kiment a fejemből meg fel sem fogtam mire is jó pontosan. Na akkor a minden egybe kütyü: USB töltő, kihangosító, transmitter, zenelejátszó. Szuper, meg lesz oldva a rádió gond.
Már átnézte egy szerelő meg akik még javították. Azt mondták nincs semmi komoly baja. A kipufogó pár évig még kibírja, meg alváz-védőzni kell és akkor az alja is sokáig. Gyertyákból nem gyárit vettünk, így egy picit dadog az alapjárata, nem tökéletes. Bevizsgáltattuk ők is megerősítették, de hibakód nincs (bár az szerintem törölhető) és lehet vele így is menni csak kicsit többet fogyaszt.
Előre 2 ködlámpát még be kell szereznem, az OFF.Még ez a OBD2 dolog érdekel. Szép dolog lenne szerezni kintről ilyen olvasó fejegységet, hogy magam tudjam diagnosztikázni, kiolvasni a motor értékeit laptopon vagy akár telón. Meg ha univerzális lenne akkor a jövendőbeli másik olcsóbb autónkat is le tudjuk ellenőrizni. Ez könnyen megoldható? Mire kell figyelni?
-
batai15
félisten
sziasztok! valakinek van pug 206 1.9d, ill 1.6)
(110) lovas dizel? mik a vélemények róla? 1.9 90loval hogy megy? -
Nestor16
senior tag
válasz
Balupapa #1451 üzenetére
Hmm, köszi a linket, adott pár ötletet. Ugye beltéri fényre gondoltam: csomagtartó, hátsó ülések vagy csak az első erősebbre, színes LED-re cserélve (ez nem tűnik bonyolultnak, csak kékre kell kicserélni). Még a kilépő fény sem rossz, de inkább a lábtérnél valami hangulatfényre gondoltam (kissé sötét az utastér este vagy csak még nem szoktam hozzá
).
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fűnyíró topik
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Vicces képek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest