Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Pópa

senior tag

válasz hmhm #849 üzenetére

'belőled kéne még pár darab és megoldódna minden''

''Klónozzunk otthon'' című rovatunkat hallják :D :D :D

Az emberek ''minősítése'' tényeg nem lenne rosz gondolat, de nem reprezentatív képet ad. :(

törölt tag

válasz hmhm #859 üzenetére

nézd, tegnap beleolvastam a 1-2-3 topicba amit nyitottál, barikádharcos módra, fogod nagyjából a lényeget, és mégsem, és ez a 'csinálhassak bármit' is el fog múlni idővel, ahogy kialakulsz itt a PH!-n...és utólag olyan dologgá lényegül ez a lázongás, amiből volt már pár.
    De te is csak 1, azaz egy ember vagy, és ha minden frissen regisztrált, vagy sértett arc/nick ekkora habot kavarna, akkor azért lépne le mindenki mert meghízna a fórum, és egy oldal csak 'szabadságot-kötetlenséget!' topicokból állna.
    Ne hogy azt hidd hogy mindenki belőled áll....történet egy másik fórumról:
    - olvasgatok, dumálgatunk, frissítésnél bevág elém egy akkora kép, hogy széttolta a fórumot, .xy...nick bosszúja, csupa nagybetűvel, felkiáltójelekkel címezve.
    a képen, amiből kettőt is rakott mire kimoderálták, szörnyűbbnél szörnyűbb jelenetek voltak, emberi kínzások, aberált szexjelenetek, láttam már ezt azt a neten, de itt azért ültem csöndben egy darabig, és csak kattogott az agyam.
    ...egyébként még most sem értem, de nagyon örültem, hogy nagyon hamar kivették. Nem, egyszerűen, nem engedheted el azt hogy a moderátorok, önjelölt fórumfigyelők tisztogassanak, mert nem felelsz semmiért, úgy haza lehet vágni a fórumhangulatot mint a sicc...és ha megtörtént, te simán tovább állsz, de ez itt valakinek a valamije, ami tönkrement.
    Én nem gondolom úgy, hogy mindenkinek erre a fórumra kell jönnie fórumozni, és jaj ha elmegy máshová. de ez az én véleményem.
    és azt sem gondolom, hogy a már csak azért is topicot nyitok, csak hogy mindenki elolvassa engem mekkora sérelem ért, dolog rendben van, mert vannak erre a célra már topickok, ahol lehet panaszkodni, és senki sem különb a másiknál.
    De a moderátornak van dolga, és joga, és ez szvsz nagyon rendben van, ellene barikádharcolni teljesen felesleges, és mégegyszer: teljesen felesleges.
    éppen elég szélmalomharc (bár remélem hogy mégsem) amit csinálnak.

Aktív témák