Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
nézd, tegnap beleolvastam a 1-2-3 topicba amit nyitottál, barikádharcos módra, fogod nagyjából a lényeget, és mégsem, és ez a 'csinálhassak bármit' is el fog múlni idővel, ahogy kialakulsz itt a PH!-n...és utólag olyan dologgá lényegül ez a lázongás, amiből volt már pár.
De te is csak 1, azaz egy ember vagy, és ha minden frissen regisztrált, vagy sértett arc/nick ekkora habot kavarna, akkor azért lépne le mindenki mert meghízna a fórum, és egy oldal csak 'szabadságot-kötetlenséget!' topicokból állna.
Ne hogy azt hidd hogy mindenki belőled áll....történet egy másik fórumról:
- olvasgatok, dumálgatunk, frissítésnél bevág elém egy akkora kép, hogy széttolta a fórumot, .xy...nick bosszúja, csupa nagybetűvel, felkiáltójelekkel címezve.
a képen, amiből kettőt is rakott mire kimoderálták, szörnyűbbnél szörnyűbb jelenetek voltak, emberi kínzások, aberált szexjelenetek, láttam már ezt azt a neten, de itt azért ültem csöndben egy darabig, és csak kattogott az agyam.
...egyébként még most sem értem, de nagyon örültem, hogy nagyon hamar kivették. Nem, egyszerűen, nem engedheted el azt hogy a moderátorok, önjelölt fórumfigyelők tisztogassanak, mert nem felelsz semmiért, úgy haza lehet vágni a fórumhangulatot mint a sicc...és ha megtörtént, te simán tovább állsz, de ez itt valakinek a valamije, ami tönkrement.
Én nem gondolom úgy, hogy mindenkinek erre a fórumra kell jönnie fórumozni, és jaj ha elmegy máshová. de ez az én véleményem.
és azt sem gondolom, hogy a már csak azért is topicot nyitok, csak hogy mindenki elolvassa engem mekkora sérelem ért, dolog rendben van, mert vannak erre a célra már topickok, ahol lehet panaszkodni, és senki sem különb a másiknál.
De a moderátornak van dolga, és joga, és ez szvsz nagyon rendben van, ellene barikádharcolni teljesen felesleges, és mégegyszer: teljesen felesleges.
éppen elég szélmalomharc (bár remélem hogy mégsem) amit csinálnak.
Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest