- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ma kipróbáltam vistán is, ot tis ugyan az van mint xp nél, kifagy, valami 0x0080075 valami hiba, I/O, lényegtelen semmit nem találtam rá góglén...
Biosba minden ami volt usb vel kapcsolatba mindent átálogattam kipróbáltam minden lehetőséget. Mondom leformázom a másik gépen, erre ottis elkezdett sz@rakodni... nem lehetett róla lehúzni se már semmit pedig multkor ott ment, erre kihúzom át másik portba semmi, erre visszahozom, hozzárintem az usb csatihoz és lefagy a gép!! Ezt csinálta korábban is aszittem elketrosztatikus töltés, de ez ellen már leföldeltem az usb portot és most újra csinálja... táp lekapcs föl (kül biosba boot nál megfagy) overclocking error f1 kilépés megy újra, bedugom, leformázom hiba a formázás végén, közbe 0bite os lett a pendrive és eltűnt a neve újrarádugom megint van neve mérete, leformázom, ok, próbáok rá valamit húzni megint szar... már nagyon felhúzta az agyam, erre laptop elő bedugom ott meg jó!!! agyam leszakad... visssza hoztam én gépemhez, 2 kép ráment, a 3. nál már akadt a folyamat csík, és megint hiba, pendrive meg leakad a gépről!!
MiaaJÓISTEN ez????
bárcsak ne vettem volna meg

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Spórolós topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Kutya topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest