Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ma kipróbáltam vistán is, ot tis ugyan az van mint xp nél, kifagy, valami 0x0080075 valami hiba, I/O, lényegtelen semmit nem találtam rá góglén...
Biosba minden ami volt usb vel kapcsolatba mindent átálogattam kipróbáltam minden lehetőséget. Mondom leformázom a másik gépen, erre ottis elkezdett sz@rakodni... nem lehetett róla lehúzni se már semmit pedig multkor ott ment, erre kihúzom át másik portba semmi, erre visszahozom, hozzárintem az usb csatihoz és lefagy a gép!! Ezt csinálta korábban is aszittem elketrosztatikus töltés, de ez ellen már leföldeltem az usb portot és most újra csinálja... táp lekapcs föl (kül biosba boot nál megfagy) overclocking error f1 kilépés megy újra, bedugom, leformázom hiba a formázás végén, közbe 0bite os lett a pendrive és eltűnt a neve újrarádugom megint van neve mérete, leformázom, ok, próbáok rá valamit húzni megint szar... már nagyon felhúzta az agyam, erre laptop elő bedugom ott meg jó!!! agyam leszakad... visssza hoztam én gépemhez, 2 kép ráment, a 3. nál már akadt a folyamat csík, és megint hiba, pendrive meg leakad a gépről!!
MiaaJÓISTEN ez????
bárcsak ne vettem volna meg

-
---Lasali---
Közösségépítő
Nekem totál ugyan ez a problémám:
Van egy érdekes problémám ha tudtok kérlek segitsetek.
Vettem egy Kingstone Datatravelt 8 Gb a környezetünkben és a boltban lévö gépeken probáltuk semmilyen baja nem volt (4gép) az én gépemen pedig nem müködik elvesziti a gép illetve csak olvasni tud rola irni nem tud rá vagy csak egy két fényképet esetleg. van még egy 256 os 1 gb 2gb os pen ünk és fényképezögép sd kártya illetve olvasó minden müködik de ez az egy pendrive nem
Mi lehet a gond???Valaki talált már erre megoldás??

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest