Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Logicman86
üzenetére
szia!
nekem is volt ilyen problémám...
röviden a sztori; adott 1 16 gigás EMTEC pendrive, szomszéd rakna rá filmeket, visszahozza, hogy ez kuka (ugyen ez a probléma, formázni kell..). bedugom a saját gépembe (win7 prof 32bit) nem engedi formázni, ahogy nálad sem... mondom érdekes... levittem, bedugtam anyámék gépébe (xp prof) megformázza simán NTFSre is és FAT32re is gond nélkül.. ezek után a notim és a gép között "hurcolgattam" fájlokat, különböző kiterjesztésű fájlokat, különböző tömörítéssel, de az xp és a win7 is látja és kezelni is tudja az összes fájlt...
vissza adtam a szomszédnak, hogy nincs ezzel semmi gond, 10 perc múlva jön, hogy márpedig ez tényleg kuka... lejátzsottam ugyan ezt, amit am előbb írtam és minden simán megy...a filmekért 1 másik pendriveot adtam (agfa 4gb) azzal nem volt gondja a gépének, ami szintén win7..
az előbb említett 16os pendrive-ot most direkt hurcolgattam ismerősökhöz, barátokhoz, adat ide, adat oda és semmi gond nincs vele...
furcsállom, mert usb driver gondja nem lehet, mivel a másik pendrive jó volt, de a 16os nem.. gondoltam fájlrendszerre is, de ugyan úgy FAT32re volt formázva alapból a 16os, mint a 4es, amivel nem volt baja...
ezek után tényleg nem tudom mi a baja, lényeg, hogy nem kuka a 16os pendrive, csak neki nem azt fogom odaadni

szerintem formázd meg xpvel NTFSre hátha... a FAT32vel ugyan gy gondja lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Kingston FURY Renegade 2TB M.2 PCIe (SFYRD/2000G)
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest