Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logicman86
tag
Üdv !
Tavaly az egyik banknál volt egy akció, hogy számlanyitáskor adnak egy ingyen 2 GB-os pendrive-ot. (gondoltam hogy nem egy csúcsszuper eszköz lesz, de ezt azért nem feltételeztem volna) Szóval használatba veszem 2 GB-os minden jó, használom 1-2 napig(többször tele is írtam) és az egyik nap azt veszem észre amikor bedugom az USB-be, hogy azt írja, hogy a meghajtót használat előtt formázni kell. Mondom MIVAN?? Más opció nem volt így mondom jólvan akkor formázd... Elindul a formázás a klasszikus kis ablakkal de kb a felénél hibát dob, hogy az eszköz nem formázható... És közben látom a méretkiírásnál hogy 8 mb a pendrive-om mérete. Mondom remek, ingyen volt de legalább sokáig se bírta... Akkor eltettem a fiókba és most nézegetve a forumot gondoltam írok ide, hátha esetleg vki találkozott már ilyesfajta problémával és tud rá vmi orvosságot.
Az eszköz neve a kezelőben: ChipsBnk Flash Disk USB Device
Ha vkinek van használható ötlete, ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest