- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Sziasztok!
Vettem egy Kingston Datatraveller Max pendrive-ot, 512 Gb-os méretben, megbízható boltból. Ugye azzal reklámozzák, hogy 800-1000 Mb/s adatátviteli sebességre képes, és ami teszteket olvasgattam róla, azokban ha ennyire nem is, de azért elég szépen hasított.
A legelején még nálam is ment pár száz Mb/s sebességgel (néha), de kb egy hét után beállt egy stabil 35-60 Mb/s tempóra. Akkor is, ha van rajta 100 giga hely még, akkor is, ha nem lehet túlmelegedve, akkor is, ha ssd-ről másolok rá. Több porton próbáltam. Az egyéb hardvereim simán tudnák legalább a pár száz megás tempót hozni, attól nem függhet. És ugye az elején néha elég gyorsan is ment. Azóta viszont 100 fölé nem tudtam soha kergetni. Ja és nagy fájlokról beszélek, nem 10Kb-os vackokkal tesztelgetem.
Bármilyen tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam topic
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Lexus, Toyota topik
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest