Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
KRoli92
üzenetére
• Ha másik laptopon megfelelően működnek a pendrive-ok, akkor elég egyértelmű, hogy nem a pendrive-ok lehetnek hibásak, máskülönben akkor sehol nem működnének. Vagyis a hiba forrása a régi laptop, vagy azon a Windows 7 lehet. Ahol az utóbbi nem mellesleg már évek óta nem támogatott rendszer és nem igazán javasolt már élesen telepítve online használni.
• Windowsoknál az eszközkezelőt (+ hogy ott nincs-e hibakód) és a lemezkezelőt javasolt ilyenkor megnézni. Ha egyiknél sem jelenik meg a pendrive, akkor helytálló a "nem ismer fel" állítás, egyéb eseten helytelen.
• Érdemes lehet a pendrive-okat másik USB-porthoz csatlakoztatva is kipróbálni, valamint a laptopon a Windowst újraindítani és utána újrapróbálni a pendrive-okat, stb.
• Ha a régi laptopon a Windows 7-re 3rd party antivírus szoftver lett telepítve, akkor az is okozhat problémát a pendrive-ok detektálásánál, működésénél, lásd mások eseteit: [link], [link] + [link], [link] + [link], [link] + [link]. -
KRoli92
tag
Sziasztok!
Az minek a hibája lehet, hogy egy laptop nem ismer fel pár db pendriveot? Rendeltem aliexpressről pár db egyforma pendriveot, és van egy régebbi laptopom, és pár db pendrivenál azt csinálja, hogy amikor először csatlakoztattam az illesztőprogram telepítése csak töltött , de nem történt semmi. Utána lehúztam, azóta fel sem ismeri, de a másik netbookom simán felismeri. Pendrive a hibás, vagy a laptop valamiért nem akarja felismerni? Windows 7 van a laptopon ami nem ismeri fel. De próbáltam másik laptopon ahol win 7 van de olyanon is ahol win 10 van telepítve, mindenhol jó. De van ugyan ilyen pendrive, amit felismer, illetve eddig mindent felismert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
• Ha másik laptopon megfelelően működnek a pendrive-ok, akkor elég egyértelmű, hogy nem a pendrive-ok lehetnek hibásak, máskülönben akkor sehol nem működnének. Vagyis a hiba forrása a régi laptop, vagy azon a Windows 7 lehet. Ahol az utóbbi nem mellesleg már évek óta nem támogatott rendszer és nem igazán javasolt már élesen telepítve online használni.