Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoli92
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet! Eszközkezelőből sikerült telepítenem.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Az minek a hibája lehet, hogy egy laptop nem ismer fel pár db pendriveot? Rendeltem aliexpressről pár db egyforma pendriveot, és van egy régebbi laptopom, és pár db pendrivenál azt csinálja, hogy amikor először csatlakoztattam az illesztőprogram telepítése csak töltött , de nem történt semmi. Utána lehúztam, azóta fel sem ismeri, de a másik netbookom simán felismeri. Pendrive a hibás, vagy a laptop valamiért nem akarja felismerni? Windows 7 van a laptopon ami nem ismeri fel. De próbáltam másik laptopon ahol win 7 van de olyanon is ahol win 10 van telepítve, mindenhol jó. De van ugyan ilyen pendrive, amit felismer, illetve eddig mindent felismert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest