- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Én balga a korábbi verziókkal szerzett jó tapasztalatok miatt, vásároltam egy Mediarange 128GB MR918 pendriveot.
A kitolt állapotot rögzítő szerkezet nem stabil, csatlakoztatáskor tartani kell, de ezt nagyon megnehezíti a picit "túlméretes" csatlakozó ami csak erőből, nehezen illeszthető a csatlakozó aljzatokba. A PC ház előlapi, és az alaplap csatlakozóiban is nagyon szorul csatlakoztatáskor, ezért csak hosszabbítóval mertem használni. (van másik 8 db pendriveom itthon, de egyikkel sem tapasztaltam hasonló problémát)
Próbáltam tesztelni, de a CrystalDiskMark írás tesztje 30 perc alatt sem fut le. Nem jelzi a fagyást, de a programot csak a feladatkezelőből lehet leállítani.
GB-os méretű fájlok írása és olvasása közben, többször nullára csökken a sebesség, és áll hosszú másodpercekig, illetve a gyári adatokat(80/25), csak kisebb fájlok esetén közelíti meg, de akkor is csak rövid időre.
Használat után többször problémás volt az eszköz leválasztása is, mert a tálca ikonra kattintva nem történik semmi.
Természetesen másik gépen is próbáltam, és ott is fennállt minden hibajelenség.
Nem volt egy nagy összeg, de sajnálnék ennyit is eldobni.
Érdekelne, hogy érdemes-e visszaküldeni garanciálisan, vagy igyak rá egy pohár hideg vizet, és fogadjam el, hogy ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Robotporszívók
- Lightyear - befektetési app
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest