- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Én balga a korábbi verziókkal szerzett jó tapasztalatok miatt, vásároltam egy Mediarange 128GB MR918 pendriveot.
A kitolt állapotot rögzítő szerkezet nem stabil, csatlakoztatáskor tartani kell, de ezt nagyon megnehezíti a picit "túlméretes" csatlakozó ami csak erőből, nehezen illeszthető a csatlakozó aljzatokba. A PC ház előlapi, és az alaplap csatlakozóiban is nagyon szorul csatlakoztatáskor, ezért csak hosszabbítóval mertem használni. (van másik 8 db pendriveom itthon, de egyikkel sem tapasztaltam hasonló problémát)
Próbáltam tesztelni, de a CrystalDiskMark írás tesztje 30 perc alatt sem fut le. Nem jelzi a fagyást, de a programot csak a feladatkezelőből lehet leállítani.
GB-os méretű fájlok írása és olvasása közben, többször nullára csökken a sebesség, és áll hosszú másodpercekig, illetve a gyári adatokat(80/25), csak kisebb fájlok esetén közelíti meg, de akkor is csak rövid időre.
Használat után többször problémás volt az eszköz leválasztása is, mert a tálca ikonra kattintva nem történik semmi.
Természetesen másik gépen is próbáltam, és ott is fennállt minden hibajelenség.
Nem volt egy nagy összeg, de sajnálnék ennyit is eldobni.
Érdekelne, hogy érdemes-e visszaküldeni garanciálisan, vagy igyak rá egy pohár hideg vizet, és fogadjam el, hogy ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest