Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány napja használtam a gépet, és közben be volt dugva a pendrive is. Ekkor jött egy áramszünet, de úgy, hogy elment, de egy pillanat múlva már jött is vissza. Hogy a gép tönkre ne menjen, a hosszabbító kikapcsológombjával áramtalanítottam, nehogy a sok áramingadozás tönkretegye a gépet. Amikor stabilizálódott a helyzet, bekapcsoltam. Semmi gond nem volt, minden jól ment, egyvalamit kivéve. A gépben maradt pendrive valószínűleg megdöglött. A következőket produkálja:
Bedugom, felismeri. A rajta lévő mappákat, állományokat látja, a mappákba bele is lehet lépni, de a fájlokat nem lehet megnyitni, mert általában nem történik semmi, vagy hibaüzenet jön. Ekkor úgy gondoltam, hogy inkább leformázom a pent, hátha úgy használható lesz. El is indítom a gyorsformázást, egy ideig csinálja, majd kiírja, hogy a formázást ismeretlen hiba miatt nem lehetett befejezni. Az állományok mind megmaradnak a drive-on. Ekkor kézzel próbáltam törölni őket, shift+del-lel, de erre sem hajlandó. Így most van egy pendrive-om, amin látszanak a fájlok, de sem megnyitni, sem pedig törölni nem lehet.
Tönkrement a pendrive? Mi ilyenkor a teendő? Mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest