Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány napja használtam a gépet, és közben be volt dugva a pendrive is. Ekkor jött egy áramszünet, de úgy, hogy elment, de egy pillanat múlva már jött is vissza. Hogy a gép tönkre ne menjen, a hosszabbító kikapcsológombjával áramtalanítottam, nehogy a sok áramingadozás tönkretegye a gépet. Amikor stabilizálódott a helyzet, bekapcsoltam. Semmi gond nem volt, minden jól ment, egyvalamit kivéve. A gépben maradt pendrive valószínűleg megdöglött. A következőket produkálja:
Bedugom, felismeri. A rajta lévő mappákat, állományokat látja, a mappákba bele is lehet lépni, de a fájlokat nem lehet megnyitni, mert általában nem történik semmi, vagy hibaüzenet jön. Ekkor úgy gondoltam, hogy inkább leformázom a pent, hátha úgy használható lesz. El is indítom a gyorsformázást, egy ideig csinálja, majd kiírja, hogy a formázást ismeretlen hiba miatt nem lehetett befejezni. Az állományok mind megmaradnak a drive-on. Ekkor kézzel próbáltam törölni őket, shift+del-lel, de erre sem hajlandó. Így most van egy pendrive-om, amin látszanak a fájlok, de sem megnyitni, sem pedig törölni nem lehet.
Tönkrement a pendrive? Mi ilyenkor a teendő? Mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Starlink
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Router gondok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest