Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1349) King Unique válasza Osiris (#1348) üzenetére


King Unique
titán

Vagyis hasonló, mint amikor VHD bootnál parancssorból a megadott külső eszközre másolja a OS fájlokat és első indításkor nem kell a teljes telepítést (p. partícionálást) végigzongorázni, csak egy kis részét, csak attól folytatja.
Tehát maga a művelet Windows alól megcsinálható a program + Win ISO + külső pendrive/ HDD használatával, kiválasztom csak, hogy miből és hova telepítse és kész. Illetve az még még a dilemmám, hogy nálam van UEFI, de multi-boot + egyéb okok miatt a Windows-ok kikapcsolt UEFI-vel lettek telepítve (majd utána vissza). Win To USB esetén is ki kell kapcsolni első indításkor, vagy attól ez független lehet?
Elég nagy, 1-2 TB 2,5" külső. :) Csak kipróbálni akarom, végleges használatot ilyesformán nem tervezek. Windows To Go is csak "költöztetni" tud, ahogy nézem, azt meg nem amit egy Win To USB.
Illetve azért sem, mert azt olvastam, hogy ezek a programok ilyenkor lefoglalják a teljes háttértárat, külön, kisebb partícióra nem is engedi telepíteni, csak az egészre. Vagy mégis? Bár alóla partícionálni talán lehet a gazdameghajtót.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.