- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz
CPT.Pirk #85775 üzenetére
...ha egy fekete Kawasaki volt akkor bocs.
Azok az autósok akik még életükben nem vezettek erősebb, nagyobb motort, foglalmuk sincs milyen dinamikával rendelkezik egy kétkerekű. Mitől féltek? Hogy beléd jön? A motoros sem hülye hogy megölje magát. Ha nem rángatod a kormányt meg teszel mindenféle hirtelen mozdulatot akkor amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is.
Az idiótákat nem akarom védeni, mert abból is van bőőven de tény, hogy az autósok sem tudják kezelni a motorosokat.
"Loud pipes save lives" Lehet hogy sok autós utál mert felsír a gyerek de legalább nem húzzák rád a kormányt, amikora holttérben vagy, mert hallják hogy jössz... (Megint más lapra tartozik amikor a lakótepen és a városban tiltáson húzzák neki)
ps.: A "megelőz és rögtön visszajön" sajnos elég általános, ami mcoskos zavaró tud lenni erősben. (főleg pályán)
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Én attól kapok agyrákot, amikor szlalomoznak előre az autók között (kerékpárosnál fokozottan, mert aztán előzhetem vissza oldaltávot tartva, aztán visszaelőz úgy, hogy nem tart semmit mert nem is tud, aztán én visszaleőzöm, hogy tartok oldaltávot és ezzel bizony feltart etc...). Mi van most a KRESZ-ben ebben a tekintetben? Mert legutóbb már azt is meg akarta nekem magyarázni egy okos motoros, hogy az emergency corridor amit akkor hagysz ha megkülönböztető jelzést használó járművet akarsz elengedni, az a motorosnak is JÁR.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Egyszer én is egy infarktust vészeltem át, amikor nyáron a lehúzott ablak mellett adott egy iszonyú gázt az épp odaguruló motoros. A kb 1 méterről, váratlanul mögülem jövő robbanásszerű hang több volt, mint kellemetlen. Remélem, aznap az a hígfosás szórakoztatta egész éjjel, amit akkor kívantam neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest