-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
Úrnak tartasz?---te tudod 22évesen ha az lehetek nekem megtiszteltetés.,,nem úgy írtam a 3-4 órát hogy 15-16h,olvasd értelmezd.
óra eltérést nem idősíknak nevezzük.2 nem vagyok a cimbid,mert egyszer volt 1 üzletünk,amit visszahoztál,és adtam is vissza a pénzt.
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
te sem érted a problémát,majd jössz ha itt vagy,majd hívsz ha már itt állsz,és lezárod a témát ha te gondolod.--erről szól a dolog kb.----nem keverem az eladó meg a vevő fogalmát,de nehogy már 1-től 3-ig vagy tököm tudja meddig mert te 2 körül jössz,harckészültségi fokozatban álljak 2000ft-ért mielött még a azt is megkérded hogy a dobozon van-e karcolás.
Érdekes Macka amikor jön tud hívni többször is,hogy most jó-e.---vmi fura nem?
Én sem haragszom,csak tudod 2000ft nem ér annyit hogy 3-4 órán keresztül arra várjak hogy te mikor szíveskedsz jönni.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
na látod ez az mondtad hogy akkor hívsz.----ez mindent elárúl szerintem.
legközelebb elöbb felhívod az embert mielött még itt lennél az ajtó elött.
ez jó a pesti ember azt hiszi,hogy mindenki pesti,és átlehetne venni személyesen pesten,?
a nem pécsi meg azt hiszi ha befárad pécsre,hogy a pécsi majd akkor ér rá,és akkor van otthon amikor ő úgy gondolja.----akkor mi a vidék és mi nem? vagy ki a vidéki?[ Szerkesztve ]
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
SRY megszivattalak,miattam jöttél be?--tudod én egy ha veszek vmit nem közlöm az időpontot,hogy mikor megyek hanem megkérdem és az meg 100%-hogy többször is telózok 1 nap,nem csak akkor ha már ott vagyok.
Nem direkt nem vettem fel gondolhatod.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
Ferdzsoo
addikt
LOL. Nem, csak van egy másik gépem, a szerver, és abba akarok valami jobb karit a mostani ATI RAGE PRO -helyett, mert ezen vazz még egy nagyobb felbontású videó is akad.
Aztán ha elugrik valaki hozzánk akkor tudjunk már egy kicsit lanozni is...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
EZ mondjuk igaz, csak a lényeg az hogy ilyen fear meg rainbow six 3 -al nyomnám (persze lowon) és a régebbi karik nem támogatják a dx9-et. Ezért gondoltam a 6600gt-re.
Vagy hülye vagyok és a ti4200-asok már támogatják?
mondjuk ilyen 9600pro-ra én is gondoltam az dx9-es.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Ferdzsoo
addikt
Nem ér annyit az egész teló papi amennyi az LCD lenne bele. Ilyen 11-12k-k ezek a Samu LCD-k és újjonan kapsz már egy ilyen telcsit 18k-ba...
A szolgáltaló el fog zavarni, ilyesmi ami törés nem garis probléma mégha a ház teljesen sértetlen is. Simán rá lehet ülni egy ilyen telóra úgy hogy belül szénné törik az LCD de kívülről semmi nyoma nem lesz.
-
nesa
veterán
A Vga 1 hetre jegelve mert felre van rakva valakinek.
Az alaplap tovabra is elado.
-
Moddingfan
senior tag
Köszi
u.i.: csak egész jó? Amúgy néztem a Canon S5-öt is, de a külső vakupapucsot bukom, mert csak Canon-okkal működik együtt, az meg nem annyira jó, a kihajtható LCD-t tudom nélkülözni. Az s6500 azért jó választás szvsz, mert nagyon jó átmenet a kompakt és DSLR között, előző volt, a másik meg tán egyszer lesz, de addig ezzel is remekül elleszek, csak legyen már meg.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Thomas1
addikt
Ha elolvad ennyi hó, és kiönt a tó, akkor rendezzük a következőt.
rollins: Kingston DataTraveler 4GB pendrive usb2.0, 5K
Ennyiért elviszem!Inno 8600GT továbbra is eladó, legyen 18,5k az ára.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
aneda
senior tag
Először is mindenkinek BUÉK!
Praktikerben vettem csavarhúzós bit szettet kb. egy ezresért elég sok fajta van benne, többek közt ehhez hasonló 3 ágú bitek is.
Ha gondolod tudok segíteni a csavarozásban, amennyiben mondasz egy jó árak a karidra!Az oroszok már a spájzban vannak!
-
-
Dare2Live
félisten
bakki mikori listát/hirdetést néztem... pl boltbol újonnan pcland.hu COOLER MASTER RC-331-KKN1-GP Elite Nettó ár : 7350 Ft + áfa / db Áfa : 20% Bruttó ár :8820 Ft / db
vagy Intel Core2 Quad Q6600 - 2,4 GHz, cache L2 8 MB Socket 775 (doboz változat) Ár:47999 Ft+ÁFA
OEMet még nem is találtam...[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Moddingfan
senior tag
Meghozzák? Pffff...lúzerek...nálunk hegyekben áll rakin
u.i.:
Közérdekű közlemény!
Christmas Übergreat Action OVER! Minden pen villámgyorsan elkelt
polip: Kapitányo sztem tud segíteni
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
skorBooT
tag
Hogy kinek mi a best a felhasználástól függ. Nekem nem a giga 690g a best am2-be. Igaz nem is az M2N-E ezért akarom eladni. És még szép, hogy annyiért kínálom amiért akarom, és ha emlékszel nem is az kérdeztem ,hogy szerinted mennyit ér, hanem beírtam van ez és ennyiért eladó. Pont.
-
skorBooT
tag
Tény hogy nvidia. Én nem szopattam magam agyba főbe mikor drivert telepítettem tuningolni nem nagyon tuningoltam. Lehet hogy egy alsókategoriás ASUS szánalmas biossal. Hát akinek nem az az életcélja, hogy mindig brutális konfig legyen az aláírásába, annak szerintem jó választás.
Ja most néztem meg a konfigod... Már értem ez ilyen: "Mindenkinek a saját alkatrészei a legjobb" című ovis duma.
"Az én apukám meg a Schumacher"Na szval a 10-12 azért nem reális, mert teljesen hibátlan az alaplap és nem látszik meg rajta hogy használt. Megnézném milyen Asus-t kapsz ennyiért. Attól hogy a te lapod újonnan 15 +te a saját lapodat tartod jobbnak ennél, Ettől még nem fog 10 kt érni ez a lap. Egyébként elgondolkodtató hogy az én lapomat 20 körül tudják árulni a tiédet meg 15 ér. Ez már nem szocializmus, ez piacgazdaság. Annnyiér árulnak amennyiér eltudják adni. De ha tévednék alkatrész ügyben, akkor minden boltos balf...
-
Thomas1
addikt
Remek, akkor így egyszerűbben meg lett oldva a dolog.
Hmm, tegnap éjjel Szentlőrincen voltunk, és éjjel, mikor indultunk haza (kb. 1 óra) akkor már egész szép mennyiségű hó esett le. 0 kocsinyom, jó nagy forgalom volt , faxán lehetett menni.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Thomas1
addikt
Én nem vagyok pécsi, de azért szoktam menni arrafelé.
Hogy melyik verzió, azt nem tudom, majd belenézek, hogy cenzúrázott-e, vagy sem.
Ha esetleg bandus is meg tudná oldani, akkor vele egyszerűbb lenne, mert én nem tudom mikor megyek legközelebb, talán jövő hétvégén, de ez sem biztos.
Ha nem sikerül Bandus-sal megoldani, akkor írjatok, és írom is.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Thomas1
addikt
Erre gondolsz?
Ha nagyon szépen megkérsz, akkor kiírhatom neked, csak nem tudom mikor tudom odaadni.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
aneda
senior tag
Közlekedtél már a balkánon?
Az a nem egszerű ami ott folyik, M.o.-n inkább az a jellemző hogy sok a "hétvégi sofőr", biztos a drága u.a. miatt.
Mindig is voltak és lesznek is ilyen barmok, és az is evidencia hogy nagyrészt a vétlen jár szarul, száguldozás előtt érdemes nézegetni a lánglovag.hu-t és nagy autót venni...Az oroszok már a spájzban vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Gran Turismo
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla