Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Unhollywood

újonc

Sziasztok!

Régen minden ment rendesen a paypal-emmel, de lejárt a kártyám és postáztak egy ugyanolyat csak tovább van érvényessége.
    PayPal-en firssítettem hogy új kártyám van.
    Beírom a 3 jegyű CSC kódot ( Maestro kártyám van)
    Majd kiírja hogy sikeresen updateltem az információt. Mikor megint megnézem a rublikát ahova be kell írni akkor a CSC kód nincs ott a mezőbe. (nem tudom ez mindig eltűnik-e vagy benn kell-e maradnia talán biztonsági okokból tűnik el)
    Jön az sms hogy a paypal levont 300 Ft-ot majd rá 2 percre hogy a tranzakció sikertelen.
    Nem tudok se levenni, de rá utalni a saját kártyámról pénz a paypalre.
    Volt hogy utaltam rá pénzt, majd kiírta hogy a tranzakció elutasítva. Utánna még egyszer elküldtem (Top up instantly) majd nem írt ki semmi. Az összeget 2x vonta le, de nem érkezett meg egyik se.
    Írtam a supportnak és azt írták elakadt valami miatt, de miért azt nem tudom. Mondták hogy minden egyes elutasítot tranzakció után 950 Ft-ot levonnak.
    Egy hétig harcoltam a pénzemért hogy visszakaphassam ( kinyomtattam a bizonylatokat, ráírtam az unique transaction id-t bescanneltem elküldtem stb). Visszakaptam a pénzem, de nem tudok most se kártyámról a paypalre utalni, megpróbáltam egy ezressel, a netbank az írja levonták az összeget, a paypal nem írt ki semmit de az összeg már 3 napja nem érkezett meg.
    First namhez a vezetéknevem írtam be last name pedig a keresztnevem.

Kérlek segítsetek!
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák