- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unhollywood
újonc
Sziasztok!
Régen minden ment rendesen a paypal-emmel, de lejárt a kártyám és postáztak egy ugyanolyat csak tovább van érvényessége.
PayPal-en firssítettem hogy új kártyám van.
Beírom a 3 jegyű CSC kódot ( Maestro kártyám van)
Majd kiírja hogy sikeresen updateltem az információt. Mikor megint megnézem a rublikát ahova be kell írni akkor a CSC kód nincs ott a mezőbe. (nem tudom ez mindig eltűnik-e vagy benn kell-e maradnia talán biztonsági okokból tűnik el)
Jön az sms hogy a paypal levont 300 Ft-ot majd rá 2 percre hogy a tranzakció sikertelen.
Nem tudok se levenni, de rá utalni a saját kártyámról pénz a paypalre.
Volt hogy utaltam rá pénzt, majd kiírta hogy a tranzakció elutasítva. Utánna még egyszer elküldtem (Top up instantly) majd nem írt ki semmi. Az összeget 2x vonta le, de nem érkezett meg egyik se.
Írtam a supportnak és azt írták elakadt valami miatt, de miért azt nem tudom. Mondták hogy minden egyes elutasítot tranzakció után 950 Ft-ot levonnak.
Egy hétig harcoltam a pénzemért hogy visszakaphassam ( kinyomtattam a bizonylatokat, ráírtam az unique transaction id-t bescanneltem elküldtem stb). Visszakaptam a pénzem, de nem tudok most se kártyámról a paypalre utalni, megpróbáltam egy ezressel, a netbank az írja levonták az összeget, a paypal nem írt ki semmit de az összeg már 3 napja nem érkezett meg.
First namhez a vezetéknevem írtam be last name pedig a keresztnevem.Kérlek segítsetek!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest