Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
Köszönöm a sok jó tanácsot. Remélem másodszorra nem felejtem el a dolgokat.
Ha meg igen akkor három a magyar iGazság...
A Gránitbank hivatalos ü.f. válasza kb úgy szól hogy a kártyáik nem használhatóak PP - hoz....
Most mehetek vissza bankszámlát keresni meg hasonlóak...-- RudyD { B-) }
-
RudyD
tag
Üdv!
Hosszúak mostanában a napjaim, mire eljutok odáig hogy megfogalmazzam normálisan. Amúgy épp egy banki alkalmazott miatt torpantam meg a számlanyitásban. Remélem hogy csak félreértettem.
(Hiába, még ez volt a legnormálisabb ajánlat...)
A hirdetményben meg is említik hogy a szerencsejátékra tiltják az igénybevételt. Említenek még internetes fizetést de ezen a ponton elbizonytalanodtam. Ezért gondoltam hogy megpróbálom kideríteni, talán akad akinek van valós tapasztalata...Lehet hogy kukacoskodásnak tűnik de számomra fontos a bizonyosság. Nem áll szándékomban kukacoskodni. Úgy tűnik hogy ezen a téren olyan állapotba kerültem ahol már azt sem hiszem el amit kérdeznek... B-)
-- RudyD { B-) }
-
RudyD
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat cocka!
Akkor már csak abban vagyok bizonytalan hogy PP -nak elég-e a kártyatípus vagy ez is bankfüggő hogy melyik engedi a PP -t használni (?)Ha kártyafüggő és minden bank MC unembrossed -je kellene hogy menjen PP -al?
Esetleg múlhat a bankon is?
(A kártyához adott utasbiztosítással keveredtem korábban hasonló belső félreértésbe...)-- RudyD { B-) }
-
RudyD
tag
Üdv!
Azért lett volna jó tudni mert a GránitBank ehhez a számlához csak MasterCard -ot ad.
Tegnap telefonon beszélgettem az ügyintézővel és rákérdeztem.
Elbizonytalanított, hogy PP -hoz nem fogom tudni használni.Inkább megkérdezem itt is - akinek van tapasztalata - hogy használ-e valaki ilyen MC -ot PP -hoz.
Illetve - elég suta vagyok ezekben a dolgokban - hogy ez bank és\vagy kártya (/kártyatípus) függő dolog-e?(Ha elég a MasterCard unembrossed és ez bankfüggetlen és lehet PP -hez használni akkor már nem is töprengenék ezen a dolgon tovább...)
Kérem aki jártasabb vagy tapasztaltabb ezekben a dolgokban legyen szíves felvilágosítani!
Előre is Köszönöm!
-- RudyD { B-) }
-
RudyD
tag
Üdv!
Kicsit megakadtam bankszámla nyitás közben.
A Gránitban tervezek Bajnok számlát nyitni, adnak hozzá MC kártyát.
(unembrossed - olcsóbb, standard - dupla annyi mint az előző.)
Azt szeretném kérdezni hogy esetleg valaki használ-e paypal -t vagy hasonló netes bankot gránitos MC kártyával?(Az ügyfeles kicsit elbizonytalanított.)
Illetve hogy valakinek akad-e tapasztalata\tippje hogy mire érdemes figyelni pp regisztrációnál?
(Ha jól olvastam időszerű lenne egy friss leírás róla... )-- RudyD { B-) }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest