- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
tudom hol megy, 10+ éve használom én is, (de sajnos 3-4 évente 1x belefutok egy ilyenbe bármennyire is elővigyázatos vagyok) de az azért terelés, ha 2x leirják, hogy le van zárva, közben meg még under review, meg még 1 hetet hozzádobnak a határidőhöz, és igen, szóvá lett téve, hogy akkor én, mint sértett, erről miért nem kaptam semmilyen értesitést, és miért under review még mindig...a 6 csetelésből 3x nemes egyszerűséggel 'rámzárták' a csetet ezek után, mert válasz nem érkezett.
a 14nap pont lejárt, remélhetőleg a jövő7en már történik vmi (azt én sem gondoltam, hogy a 7végén fognak bármit is csinálni).
ps. a resolution centerben nem tudok rákérdezni, hogy mi a helyzet, mert ott csak plusz infot lehet hozzáadni, ami az ügyhöz tartozik (amit szintén megtettem már), igy csak a cset marad, ha bárkinél is rá akar kérdezni az ember, hogy mi a helyzet...
-
LÁZ
addikt
egyértelmű, hogy csak ismerősöknek küldök ff-el pénzt, természetesen for goods küldtem
, a kötelező kört is kivártam, amig ők megkérdezik a másik felet, hogy "öcsém, te tényleg átverted az xy-t", de gyanitom semmilyen válasz nem érkezett, ezért sem értem, hogy mit tökölnek vele, és kamuzták be 2x (chatben nyoma van, irva vagyon, ráadásul az is, hogy ha mégsem történik semmi, irjak, és manual lezárják), hogy már case closed az én javamra, erről azért csak kéne értesiteni engem is, de ez semmilyen formában nem történt meg a mai napig, szóval vki vmit nagyon nem csinál náluk, ezért lesz jó legalább hivatkozni pl az ECC-re, ha hétfőig se történik semmi.
-
LÁZ
addikt
ok, kihámozom onnan
ps. semmi xtra, 'standard' átverés, csak már 2 hete 'ülnek' rajta, és már 2x hazudta be az ügyfélszolgálat, hogy lezárták és visszakapom a pénzem (legutóbb tegnap előtt), de erről semmilyen értesitést nem kaptam, és ami a vicces pluszba, hogy én látok egy felajánlott refundot is az ügymenetben a másik fél részéről (a supportos saját bevallása szerint semmi ilyen nem történt, nem lát semmit), ami úgy néz ki, egyáltalán nem volt annyira fontos nekik, hogy velem is tudassák...szóval nem igazán tudok hatni rájuk, és a türelmem már rég elfogyott...
-
LÁZ
addikt
üdv, azt tudjuk, hogy pontosan ki a paypal felügyeleti szerve, akinél kilincselni lehet, ha problémám van velük.
-
LÁZ
addikt
üdv, felmerült egy kérdés, amit ahol feljebb olvastam 4-5 hsz-t, kb hasonló volt a probléma.
a lényeg, hogy ha eurba küldenek nekem pénzt, akkor hogy tudom én abból a legtöbbet megtartani (hogy lennék közelebb a valósághoz árfolyam ügyben)? ha eurra állítom a paypal pénznemét, akkor pl 150 ből csak a jutalékot vonná le, és csak akkor váltana az árfolyamukkal, ha azt a számlámra küldöm?
[ezt a kalkulátort néztem] , mert itt lehet választani a küldő/fogadó pénznemét is
-
LÁZ
addikt
hali, vkinek volt mostanában dolga a supporttal? kezd nevetségessé válni az egész, nyitottam egy case-t /feb.24.én!!/, mert kb egyértelmű, hogy át lettem verve. Folyamatosan megy a terelés, és a lezárási határidők tologatása, most már március végét ír a fiókomban
.
4 emberrel már cseteltem ezügyben, semmi hatás, kezd elfogyni a türelmem, kérdésem, hogy akinek mostanában volt ilyen jellegű dolga velük, ott mi volt a helyzet, nála is ennyit tökölnek?
illetve van e esetleg vmi eu-s törvény amire lehetne hivatkozni, hogy kicsit összekapják magukat.
köszönöm előre is a választ/segítséget
-
LÁZ
addikt
üdv, bankváltás után szeretném linkelni az új szlámat az accounthoz, a bankkártyát gond nélkül hozzáadta, minden ok, de a bankszlát nem igazán akarja, mi lehet a gond.
a jelenlegi egy ersztés, és egy budapestbankosat szeretnék hozzáadni, szlaszámnál nincs szóköz, csak 24 karakter, bank nevébe köthet bele vajon, ott számít a kis/nagy betű/szóköz, pl Budapest Bank, budapest bank, budapestbank
A folyamatos hibaüzenet az, hogy ezt most nem tudjuk megoldani, próbáljam meg később (másik böngészőből is, cookie törlés is volt), jó lenne megoldani vhogy, mert ugye amíg nincs másik account hozzáadva, addig nem tudom a saját szlámra küldeni a paypalos pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest