Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
My name is Nikolay
For the safety and security of the PayPal network, we often review accounts for potential risks. After reviewing your account, we have decided to close it because of security issues.We are making every effort to minimize any disruption to your business.
If your PayPal account balance is zero, and you have no unresolved buyer complaints or chargebacks, your account will remain limited.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
-
törölt tag
Ha csak úgy leírom, hogy sem az email címemre érkező automatikus válasz, illetve a paypal fiókban lévő üzenetben sincs az égvilágon semmi utalás arra, hogy "erre az e-mailre válaszul írjuk meg a problémát"
elhiszed nekem ?Érdemi válasz nincs és semmi utalás arra, hová és mit. Egyébként mivel ők korlátozták le pontosan tudják miért is tették, de hogy miért nem válaszolnak arra, hogyan lehetne a korlátozást megszüntetni, na arra lövésem sincs
-
törölt tag
Sziasztok, némi segítség kellene. És- hosszú
Évek óta van paypalom, a tavalyi év elég gyengére sikerült, olyannyira, hogy a sorozatos refundok következtében 1 paypalos levélre nem válaszoltam, le is korlátozták a fiókomat. Így kb. lassan 1 éve nem tudom használni. Próbáltam kapcsolatba lépni a helpdesk-kel, semmi de semmi válasz részükről. (többször is.)
A fiókhoz ugye tartozik bankkártya is.Na már most: tudok úgy nyitni új fiókot, hogy ugyanazt a bankkártyát aktiválom hozzá ? Vagy mi a szöszt lehet tenni, mert van olyan dolog, amit majd venni kellene, fizetni meg ugye másként nem tudok, vagy nem is akarok.
választ
-
törölt tag
Sziasztok. A PP. 1 részemről meg nem válaszolt dispute-kérdés miatt korlátozta a fiókom még februárban. Próbáltam 2 alkalommal felvenni velük a kapcsolatot, hogy vissza szeretném állítani a teljes jogú hozzáférésem, mit kell tennem. Kb. egyikre sem válaszoltak semmit. Van rá egyáltalán esély h. évzárással (vki. mondta itt október) visszaáll minden a régire, vagy csináljak új fiókot ? Lehet egyáltalán másik fiókom ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ekrisztian #30705 üzenetére
De igen....illetve sok túl refund
-
törölt tag
Ezt kaptam a paypal-tól: (februárban)
We've limited your account because of the excessive number of claims you're
involved in.We've recently emailed you about this issue. Since our last email, we found
that your transactions are still resulting in an excessive number of
claims. This is considered abuse of our Buyer Complaint process and
violates the PayPal User Agreement.Kérdésem: mikor oldják fel a korlátozást, vagy hogyan lehet kérvényezni ?
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem. Vhol olvastam, majd meg is néztem a fiókomon belül (de nem tudom hogyan) hogy én próbáltam fizetni, a maestro nem fogadta valamiért a kifizetés kérését, még leveleztem is a paypallal, hogy hozzák rendbe, de nemcsak nekem volt így, másnak is. Akkor az ott írt linkre kattintva volt 1 listám, hogy mely tranzakciók nem teljesültek adott időszakon belül. (nagyjából 2 napon belül vagy tizen ilyen megbízás)
sehol máshol nem láttam, vagy tudtam előhívni semmilyen más módon ezt. Pedig létezik. Ha rájövök megírom hogyan lehet megnézni.
egyébként egyik ilyen eset sem forog fenn, amiket leírtál...csupán arról volt szó, hogy volt olyan fizetési felület, amely nem volt titkosítva. Hiába szerettem volna fizetni, nem volt hajlandó a böngésző váltani a paypalos fizetési felületre. Nyitnom kellett 1 biztonságos felületet, ahonnét minden további nélkül továbbment és sikerrel fizettem....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Na szóval fiók letiltás 180 napra, szeretném megnézni okát: meg tudja valaki mondani hol találom az elutasított tranzakciók listáját a fiókomon belül ?
Köszönöm szépen....
-
törölt tag
Oké, elolvastam vagy 50 hsz-t elnézést, akár lehet törölni is...
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem, mégis van valami bibi, amiért nem tudok fizetni paypallal - én sem.
-
törölt tag
Na új hsz. Sziasztok. Adott a paypal és adott volna 1 kifizetés róla. Múlt év decemberében még ez ment is, most meg elutasítja a paypal a tranzakciót. Nem, nem most váltottam kártyát és igen, aktiválva van az új.
Tippp ?
-
törölt tag
válasz aytukabozs #27187 üzenetére
ok..ok
-
törölt tag
Vettem paypalon keresztül. Vitát nyitottam, mert eladó nem küldte meg teljes egészében azt, amit reklámozott akciósan...
Most azt mondja a paypal, hogy még várjak január 14-ig a pénzemre, mert kivizsgálják a panaszt és bekérik az adatokat az eladótól.Olyan jó volna tudni, hogy a paypalos felületen folytatott vitából egyértelműen megállapítható, hogy hiányosan kaptam azt, amit rendeltem (még screen-shotot is mellékelten, akkor mi a fa..ért kell várni nyavajás 10 euróra ?
-
törölt tag
Én is jól ráfáztam, emlékszem, hogy talán 1 éve kb. átállítottam, hogy bank váltson, ne paypal.
Kicsit mindig is sokallottam a számláról lehúzott pénzt, hát az előbb ránéztem...nem megint a paypal van beállítva ? Jó pár ezres huss és mindez csak az elmúlt a hónapban.A kérdés az kérdés maradt azonban: a bank vált akkor, amikor fizetek valamit paypallal és akkor is, amikor visszafelé jön a pénz, mondjuk 1 refundnál ? Mert nem lehet az, hogy magasabb a vásárolt tétel ára, de ha visszajön a pénzem akkor is magasabb árfolyamon kapom vissza a kártyámra ?
választ
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok.
Refund, pénzt látni a paypalon, meg következő sorban azt is, hogy tovább is küldték vissza a kártyámra.
Ezt nem igazán értem, bár így szeretném de 3 nap után sincs sehol a pénzem...nemhogy a számlámon.pp. egyenlegem nulla, tehát eljött a pénz. azt sem értem, hogy a withdraw alatt miért a régi, lejárt bankkártyaszámom van feltüntetve, mikor lejárt megcsináltam emlékszem rá.
Valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest