Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jagada
üzenetére
Az hogy van bankszámla hozzáadva ami nem befolyásolja a vásárlást? Miért lenne baj?
Ez így jó amit ott látsz.
Semmi más gond nincs, sz..r a kártya.
1500 Ft a Visa neteskártya évi díja, én is itt vagyok és azt használom. Felesleges időtöltés a Maestrovak külföldre fizetni.
De leírtam, hogy mit csinálj az automata válasz megjöttekor. Az a legtöbb embernek megoldás és azért küldik azt.
akkor írj e-mailt amiben ugyanazt amit leírtál van egy válasz e-mailben kell elküldened és akkor már ember fog válaszolni.
Lépj a következő szintre. -
válasz
jagada
üzenetére
Ha erre egy automata válaszüzenet jön és benne van hogy ha a válasz nem megfelelő ( If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. ) akkor írj e-mailt akkor ugyanazt amit leírtál egy válasz e-mailben kell elküldened és akkor már ember fog válaszolni.
-
válasz
jagada
üzenetére
Az 1 $-os próbaterhelést a telefonos ügyfélszolgálatos nem is látja, mivel az azonnal sztornózásra kerül, csak a kártyás műszaki részleges látná. És nem mindig igaz amit mondanak, így szerintem most is. Ők még az általam említett és egy csomó Maestros tulajdonost bosszantó hibáról sem akarnak tudni.
Ha csak a lejárati időt kellet volna módosítani és a számuk egyezik akkor a rendszer ezt nem tudja feldolgozni minden esetben, mert a vásárlások védelme miatt nem kerül ki az adatbázisból azonnal.
Javaslom akkor a PayPal-t megkeresni,
Összefoglaló, Tippek röviden 5. pont szerint az Üzenőfal és ez a téma:
-
válasz
jagada
üzenetére
Akkor a régi kártyádat már eltávolítottad a PayPal-ról? Mert arra gondoltam, ha csak az érvényességi ideje járt le akkor csak azt kell frissíteni, nem hozzáadni újból. De ha olyan régi hogy nincs meg a száma akkor ez nem valószínű.
Várjál 2 óránál többet és próbáld meg újra.
Ha nem megy akkor kérhetsz segítséget az üzenőfalon hogy szeretnéd a XXXX számvégződésű kártyát hozzáadni, de nem sikerül.
A Maestro kártya alap problémája nem fog megoldódni, ha bekerül a rendszerben, akkor is lesz majd olyan, hogy nem tudsz vele fizetni. -
válasz
jagada
üzenetére
Az új kártyát teljesen új kártyaszámokkal kaptad?
Ha 2-nél többször próbáltad hozzáadni a rendszer zárolja a kártyát legalább 24 órára.
Akkor próbáld meg hozzáadni, amikor működik bankod, munkaidőre gondolok.
Azt egyértelműnek gondolom, hogy a kártya már aktivált, netes vásárlásra engedélyezve ha a bankod ezt külön szabályozza és minimum 1000 Ft van rajta.
Nem tudod megkerülni később sem, hogy hitelesítési gondok vannak ezzel a kártyával és nem mindig lehet vele fizetni. A megoldás más fajta kártya Visa, Mastercard ami lehet virtuális netes kártya vagy hagyományos kártya. -
válasz
jagada
üzenetére
Azt gondoltam, hogy ha már hozzáadtad a kártyát akkor végig vitted a folyamatot, mert többen is ezt teszik.
Van leírás az Összefoglalóban a kártya hozzáadásról, nézd át.A lényeg röviden. Ha a kártya Comfirmed állapotú akkor a havi 21000 Ft-os pénz küldési limited törlésre kerül és így egyben ki tudod küldeni a pénzed.
Így néz ki majd amit kapsz az Erstén keresztül kódot:
Megerősíted a kártyát, holnap, holnapután a banki történetbe, vagy megkérdezed holnap a telefonos ügyfélszolgálatnál a kódot és azt beírva tudod egyben küldeni a pénzt.Vagy az amit javasoltak, ma 20k, július 1-én meg a többi.
-
válasz
jagada
üzenetére
Nem. Teljesen más a szituáció.
Vásárlás a Paypal-n:
1. Lehetséges az egyenlegről, ehhez a bankszámládról a Top Up menüpontnál megadottak szerint utalsz a PP Unicredit bankszámlájára ez kerül az egyenlegedre.
2. Lehetséges kártyával, akkor a hozzáadott bankkártyával fizetsz, ekkor értelemszerűen lehet a PP egyenleged 0 Ft, mivel a bankod a kártyádon keresztül biztosítja a pénzt.hanem direktbe tudok utalni a bankszámlámról a paypalon keresztül? Nem ezt írtam.
Mivel az egyenlegeden most ott van 35000 Ft és ezt nem célszerű vásárlásra elköltened mivel van kártya hozzáadva, amivel amikor fizetsz kedvezőbb a deviza átváltási árfolyam, mint az PP egyenleg esetén, ezért javasoltam, hogy ezt a pénzt visszatudod tenni a bankszámládra.
Ez nem az, hogy direktbe tudok utalni a bankszámlámról a paypalon keresztül Nem, nem tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

V/