- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
tbalint3
üzenetére
Ja, már a nyolcadik levélváltás is megvolt. Az volt furcsa már elsőre, hogy ő intézné a szállítást? Ajánlottam a futár+utánvét kombót. Semmi reakció. Most jött ez be. Tuti kamu. Ezért kérdeztem, ha előre kifizeti pénzküldéssel, akkor utólag tud-e trükközni. Előre nem küldök semmit soha. PayPal-hoz virtuális kártya van hozzárendelve. Ha megjön rá a pénz és átteszem másik számlára, akkor PayPal mit tud tenni?
Amúgy ügyes, hogy egy közeli országból választ kamu karaktert, hogy hihető legyen. Még semmiben sem tudtunk ennyi levél után sem megegyezni. Ez ennyi volt.
Korábban volt már ilyen próbálkozás, de arról már elsőre üvöltött, hogy kamu.Menjek tovább? Esettanulmánynak. Persze nem küldök semmit.
-
válasz
tbalint3
üzenetére
Este vagy holnap hajnalban. Ha délelőtt indítod akkor másnap hajnalban ott szokott lenni a pénz az egyenlegen. Egyébként 2 napon belül.
Feltéve ha a bankod és az Unicredit bank közt rendesen végigment az azonnali átutalás.
Én a CIB-nél futottam bele olyanba hogy minden okénak volt írva, aztán másnap kiderült hogy mégsem ment el a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Robotporszívók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/