Hirdetés
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
4. Azt ne felejtsd, hogy ''egyes elektronikus úton nyújtott szolgáltatásokra '' az EUn belül áfát kell fizetned, nem tudom, hogy most az ebay ide értendő e vagy nem. De itt a hatályos törvény: [link] jó szorakozást
8. Annyiban érdekes, hogy forint vagy deviza alapú, hogyha pl Visad van deviza alapú(USD) és USDben fizetsz vele akkor nem történik meg a koverzió, míg ha forint alapú akkor megtörténik
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz Cardinella #112 üzenetére
Az tök mindegy, hogy ki a kártya kiállítója, magyarán melyik Bank adta ki. A kártya VISA, MC, stb dombornyomatú akkor több mint valszinű, hogy menni fog.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
''Na én nem vagyok benne biztos, de mitha úgy lenne, hogy 25$ a biztosított átutalási költség (h véletlenül se forduljon olyan elő, h a bank egy csomót leakkaszt mert 1000 bankon keresztül küldi), a pénzt meg minimális +0,%-os haszonnal váltja az inflációra hivatkozva (tehát jóval kevezőbben, mint amennyiért a bankok váltják).''
Ezt nem nagyon értem. Itt úgy fizetsz mintha online vettél volna valamit valahol és kész. Ezt bank és kártya válogatja, hogy milyen extrák, konverziók , stbk jönnek rá.
''Másik itt mondtátok ezt a 100€-os limitet, ha befizetem azt a 1,5€-t, akkor elvileg akár 1000€-t is küldhetek ha van annyi pénz a számlámonˇ?''
Igen, amennyi (hitel) keret van a a kártyádon annyit tudsz küldeni. Ez úgy megy, hogy megterhelik a kártyádat az €1.5-vel egy címszóval, hogy paypal valami és egy 4 jegyű kód is lesz a végén amit majd bekell ütnöd az accountodba, hogy verified legyél. Ezt a kódot majd a havi egyenlegeden fogod látni, ha van elektronikus hozzáférésed az egyenlegedhez, akkor hamarabb.
De lehet használni azt a virtuális kártyát is.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Az érdekes, hogy USA bankszámlát hozzátudsz adni
-
Kraptor
őstag
őőőő...nem.
Ez nem egészen így mükszik, te csak a hitelkártyádat linkeled a paypalhoz és ezáltal tudsz úgy más paypaols emberkéknek is fizetni, hogy a paypal levonja a moneydat dirket a kártyádról. Nem tudod managelni a pénzed, stb. Ez igazából arra jó, hogy aki csak és csakis paypalt fogadott el attol most tudsz venni és kész. Semmi több. -
Kraptor
őstag
Elöbb írtam be, hogy totálisan jól mükszik. Azt az 1.5 Eurót meg visszakapod. Az nem a státusz miatt nem műkszik, hanem valszínű más technikai ''okok'' miatt.
Bővebben: link -
Kraptor
őstag
Neked a ''Send Money''-ra kell klikkelned és ott értelemszerűen kitölteni az egészet és paypal automatikusan majd levonja a kártyádról a megterhelt összeget. Amivel te kavartál az arra való, hogy számlák között ''banki számla'' és paaypal számla között mozgass pénzt. Arra nincs lehetőség Mon.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Na gyorsan megcsekkoltam és csak egy sima kártya kell hozzá, hogy létrehozz egy paypal accountot. Miután singup megvolt kéri a kártyád adatait, majd mehet a móka. Ezt a lépést kilehet hagyni, de addig nem tudod használni a paypalodat míg nem társítassz egy kártyát, utána van egy opció, hogy Verified user legyél, ez annyit tesz, hogy 1.50 uroval megterhelik a számládat és a limited 100 dolcsiról felmegy magasabbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest