Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bgabi1

aktív tag

Üdv. Mindenkinek!
    Néhány alapszintű kérdéssel terhelném segítőmet. Természetesen visszaolvastam nem keveset a fórumon az elejéből is és a végéből is, sőt fórumon kívül is napokat töltöttem a téma elsajátításával, de néhány alapvető információ nem egységesen jelenik meg a leírásokban.
    1. First name az első kérdésem. Sokan állítják, hogy ez esetben a keresztnevet kell beírni, mások pedig rácáfolnak és vezetéknévről beszélnek.
    2. Dombornyomott kártyáról beszélnek a legtöbben, ugyanakkor vannak, akik állítják, hogy Visa Electron is jó, mert a CVV kód rajta van, sőt interneten írtak róla, hogy nincs már akkora jelentősége a dombornyomott kártyának és egy sima Visa is alkalmas erre a feladatra a kódjával együtt természetesen. A bankomnál azt mondták, hogy tiltva semmilyen funkciója nincs a kártyának, próbáljam hozzárendelni leendő PayPal fiókomhoz, majd ha nem megy, akkor jelentkezzek domborért. Nem szeretném próbálkozással elszúrni a dolgokat. Esetleg valami visszafordíthatatlanra gondolok.
    3. Kell-e Gmail-os email, vagy lehet, jól bejáratott freemail is a PayPal regisztrációm? Van aki állítja, el sem fogadják a freemail-t, illetve van aki szerint a freemailt ugyan elfogadják, de maga a levelező hajlamos a spamba tenni PayPal leveleit.
    4. E-bay-ra szeretnék regelni leendő PayPalommal. E-bayon lehet-e ugyanaz az emailom, mint amit a hozzá szükséges PayPalban használtam szintén regisztrációhoz.
    Lehet, hogy ez utolsó már túl láma kérdés volt.
    Megköszönném, ha valaki gatyába rázná eme adathalmazt, hogy bátran nekivághassak a regisztrációnak!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés