- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mad_Wolf #33332 üzenetére
Az új Atlas elég jó. Baromi gyorsan eljutottam addig, hogy csak két mapot kéne lefutni Sirusig, de beraktam talomba amíg utoléri a karakter az atlas progresst. Ligamechanikát skippeltem az első héten, most hogy értem hol van benne a lóvé, tolom azt is, és szép lassan gyűlik valami currency is. Úgy összességében elég balszerencsés voltam, alig esett valami sima mapozás közben, viszont az új Delve nagyon bejön. Shock immunitás nélkül le se érdemes menni, de lényegében liga elején ami currency esett az onnan jött. Eddig kb 3 exet költöttem a karira. 1 volt a life-CI átállás, 2 a CI-Low life váltás. A corrupted 6 link Shavsok nagyon olcsók, így lényegében a Presence-Shavs-Prism kombó 2 exalted alatti pénzből megvolt.
Erre a ligára nem a legjobb választás a Cold Dot mert valami képernyőt gyorsan letisztító raiderrel sztem gyorsabban lehetne fejleszteni a Scourge mapokat, de a Bossok corrupted T14-okon is csont nélkül mennek, ami totál jó érzés egy trash itemekkel felszerelt league starterrel, így nem bántam meg a dolgot. A bányában ugye mindig is zseniális volt a Vortex-Vaal Cold snap páros, így nekem nagyon jó választás volt a kari.
Úgy gondolom, nem ez lesz a legemlékezetesebb liga, viszont azok a változások amik megmaradnak a játékban, nagyon jól sikerültek. A Passzív tree, az új védelmi opciók, új mechanikák mind nagyon jól sikerültek. Kicsit félek is, hogy halálra nerfelik majd őket. Főleg a Purity of elementset, Determination-Grace aurát és a mana reserve (+mastery) számokat érzem veszélyben. -
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest